(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Kuopioon
Posti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

 

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Uusin investointimme on tavaraterminaali Vantaalla, joka mahdollistaa tavaran nopean läpivirtauksen ja on Suomen digitaalisin terminaali. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme heille sujuvamman arjen.

 

Haemme Kuopioon

 

Ajojärjestelijää kausityöntekijän määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Postin Kuopion terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Pohjois-Savon alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 100 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

 

Ajojärjestelijän tehtävässä tuet operatiivista päivittäisprosessia järjestelemällä kuljetuskalustoa kuljetustilausten pohjalta mahdollisimman tehokkaan kaluston täyttöasteen saavuttamiseksi ja vastaat kuljettajien ajomääräyksistä. Lisäksi tehtävässä avustat esimiehiä päivittäisten tavoitteiden saavuttamisessa ja resurssien hankinnassa ja ohjauksessa. Tehtävä sisältää myös raportointi-, seuranta- ja ylläpitotehtäviä, sekä suoria asiakaskontakteja päivittäisen operatiivisen työnjohdon osalta. Toimenkuvaan sisältyy työnjohtovastuu, eli työvuorossa tietoon tulleisiin henkilöstöstä johtuviin poikkeamiin puuttuminen ja läpikäynti työntekijän kanssa.  Keskeisenä tehtäväalueena on myös yksikön työturvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpitäminen ja varmistus. Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ajojärjestelijöiden kanssa sekä muiden sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme sinulta operatiivisen tuotantoprosessin ymmärrystä ja kokemusta kuljetustoiminnasta tai ajojärjestelytyöstä sekä kuljetuksen tietojärjestelmistä, kuten (APS ja TMS, KATI, Juitsari). Sinulla on myös vahva IT-osaaminen. Hallitset myös tuotannossa käytetyt työehtosopimukset. Menestyt tehtävässä positiivisella ja joustavalla työotteella. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja omaat hyvät yhteistyö-, paineensieto- ja vuorovaikutustaidot.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta tai vahvaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä Postilla. Ajojärjestelijän työ on vuorotyötä, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

 

Työ on kokoaikatyötä 37,5 h/viikko.  Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain. 

 

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikaiset järjestelmät sekä digitaaliset työvälineet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy Erton työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Partanen, 18.-22.3.2019  klo 15-16, puh.040 7500 170 tai email. anne.partanen@posti.com

 

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.

 

Tutustu postilaisten uratarinoihin