(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Kruunupyyhyn
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme järjestelmällistä ja aktiivista ajojärjestelijää Kruunupyyn toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen nouto- ja jakeluliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan sekä varmistat kappaletavararunkojen täyttöasteen ja aikataulun. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä ja sijoittuu klo. 03-20 välille. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Sinulla on luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne työntekoon. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus, loogista päättelykykyä ja taito ratkaista haasteita muuttuvassa työympäristössä. Tunnet entuudestaan logistiikka-alaa tai kuljetuskalustoa ja osaat käyttää sujuvasti Office-ohjelmia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jörgen Swahn, Head of CoDi and Terminal Kruunupyy and Vaasa puh. +358 10 5202092. Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti jättämällä hakemus CV:n ja hakemuskirjeen kera rekrytointijärjestelmäämme, kuitenkin viimeistään 22.05.2020 klo 12.00.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.