(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä-korjaamoesimies
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Etsimme maansiirtoalan asiakkaallemme työntekijää korjaamoesimiehen ja ajojärjestelijän työtehtäviin. Korjaamoesimies-ajojärjestelijän työtehtäviin kuuluu ajoihin ja kaluston ylläpitoon liittyvät työtehtävät eli esimerkiksi ajojärjestelyiden hoitaminen, katsastukset, huollot, varaosien tilaus ja muu kaluston hoito. Valittu tekijä työskentelee korjaamon esimiehenä.

Toivomme hakijalta kokemusta niin ajojärjestelyistä kuin myös kaluston huoltoon liittyvistä työtehtävistä, sekä  jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Huomioimme myös hieman vähemmällä kokemuksella varustetut hakijat, sillä hyvä tekijä voidaan kouluttaa työhön.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti oheisen linkin takaa, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Lisätietoja antaa:
Rauno Viitasalo 050 342 7175

Carrot - meillä on töitä!