(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä - Kokkola - Kokkola
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Kokkolan Tilaus-Rahti Oy on vuonna 1984 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluu monipuoliset kaupan, teollisuuden ja maatalouden kuljetuspalvelut. Kalustomme on monipuolinen ja kuljetuksista vastaa osakasautoilijamme. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja joustava kuljetusliike ja liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme uutta osaajaa.  
Etsimme asiakasyrityksellemme Kokkolan Tilaus-Rahti Oy:lle ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Kokkolassa. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Tehtäviisi kuuluvat

Ajojärjestelijänä pääasiallinen tehtäväsi on erilaisten kaupan, teollisuuden ja maatalouden kuljetusten suunnittelu asiakkaan tarpeiden mukaan yhdessä muun tiimin kanssa. Vastuullasi on joustavien ja ripeiden logistiikkapalveluiden takaaminen asiakkaille. Pidät langat käsissäsi koko kuljetustilauksen ajan suunnittelusta käytännön järjestelyihin. Toiminta-alueesi on koko Suomi. Työpisteesi sijaitsee Kokkolassa.

Odotamme sinulta

Sinulla on joko logistiikka-alan koulutus tai alan vankka kokemus. Olet ahkera ja tunnollinen ja sinulta löytyy aitoa innostusta kuljetusliiketoimintaa kohtaan. Työskentelet yhteistyökykyisesti tiimissä ja kommunikoit asiakkaiden kanssa luontevasti kiireessäkin. Työotteesi on itsenäinen ja kehittävä. Hyvät tietotekniset taidot perustoimistosovellusten osalta on välttämättömyys ajojärjestelijän tehtävässä. Ajojärjestelyyn käytössäsi on Kiho-järjestelmä. Tulevaisuudessa tehtävänkuvasi voi kehittyä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kuljetusten myynnin tehtäviin. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 12.3. klo 15-16. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.