(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, kesätyö
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme hyvät yhteistyötaidot omaavaa ajojärjestelijää määräaikaiseen työsuhteeseen neljän hengen potilaskuljetustiimiin. Työ alkaa mahdollisimman pian tai viimeistään toukokuussa. Työ on täysipäiväistä elokuun loppuun saakka. Työtä saattaa olla mahdollisuus jatkaa syksyllä osa-aikaisesti.

 

Ajojärjestelijä organisoi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueen hoitolaitosten kiireettömiä ambulanssikuljetuksia, paari- ja pyörätuolikuljetuksia, linja-autotilauksia sekä muita hoitolaitosten henkilökuljetuksia. Työ sisältää kuljetusten järjestelyn lisäksi tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa sekä raportointia ja tilastointia. Työajat vaihtelevat arkisin klo 7-20 välillä, sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-17.

Etsimämme henkilö

Ajojärjestelijänä pääset organisoimaan laajoja ja jatkuvasti muuttuvia tilannekokonaisuuksia. Työ on ajoittain nopeatempoista, joten se vaatii sujuvaa logistista ajattelua sekä monien työtehtävien samanaikaista hallintaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoa, kykyä tehdä itsenäisesti nopeita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pääset tutustumaan monipuolisesti potilaskuljetusten mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, ja saat tueksesi rennon ja asiantuntevan tiimin. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä.

 

Vastuullinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen asenne on meille tärkeää. Sairaalamaailman ja kuljetuskaluston tuntemus sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä nähdään etuna työtehtävässä.

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Pääset työskentelemään aivan uusissa toimitiloissamme Lahdesjärvellä rennossa ja asiantuntevassa porukassa. Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/

 

Laita hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Haluamme tietää erityisesti, että mikä sinua työssä motivoi, minkälaisessa tehtävässä viihdyt sekä mitä on vahvin osaamisesi, josta tässä tehtävässä olisi hyötyä. Kerro myös, että mistä alkaen olisit käytettävissä.