(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, kesätyö
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Haemme nyt kesätöihin kuljetukseen

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

Ajotoimistossa vastataan jakelukuljetusten ohjauksesta sekä hoidetaan kuljettaja- ja asiakasyhteyksiä. Tehtävän toimipaikka on Sipoon PT-logistiikkakeskuksessa tai Keravan apuvarastossa.

Työtehtäviisi kuuluvat osaltaan loppujakelu-, runko- ja suorakuljetusten ohjauksesta vastaaminen, noutokuljetusten tilaaminen, kuljettaja- ja yhteistyökumppaneiden yhteyksien hoitaminen sekä reklamaatioiden selvittely. Työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ alkaa huhti-toukokuussa ja päättyy elokuun lopussa.

Kesätyö sopii hyvin esim. logistiikka-alan (amk) opiskelijalle. Työtehtävät vaativat huolellisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä ryhmätyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, ja käytät sujuvasti tietotekniikkaa. Työssäsi voit tarvita ajoittain myös englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön logistiikan parissa sekä kattavat S-ryhmän henkilöstöedut. Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa osoitteessa Keuksuontie 1-3.

Hae tehtävää 17.3.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin sähköpostitse. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.