(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, Kerava
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme ajojärjestelijää Keravalle. Asiakkaamme toimittaa monipuolisella kalustollaan rakennushöyryä sekä äkilliseen, että pidempiaikaiseen käyttöön eri työmaille tai teollisuuden käyttökohteisiin. Asiakkaamme on alallaan yksi suurimpia Suomessa ja toimii valtakunnallisesti useammalla eri paikkakunnalla. Päätoimipaikka sijaitsee Keravalla. Vastaat oman alueesi ajojärjestelystä ja huolehdit päivittäisestä resurssi- ja reittisuunnittelusta. Tehtäviisi kuuluisi kuljetusten suunnittelua, rahtikirjojen käsittelyä ja kuljettajien ohjeistamista sekä päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Edellytämme myös alan tuomien haasteiden ymmärrystä ja tietojärjestelmävalmiuksia. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle:

– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Mahdollisuuden edetä urallasi
– Työyhteisön vakavaraisessa yrityksessä
– Monipuolisen työtehtävän

Odotamme sinulta:

– Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Aikaisempaa kokemusta alalta tai tehtävään soveltuvaa koulutusta
– Reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Joonas Silvennoinen
joonas.silvennoinen@workpower.fi
044 7708618 (ma-ke klo 09:00-16:00 välisenä aikana)

Avainsanat: kuljetus, logistiikka, kuljettaja, kuorma-auto, pääkaupunkiseutu, kokoaikatyö, ajojärjestelijä, ammattipätevyys, kerava