Ajojärjestelijä K-ryhmään Vantaalle
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle runko- ja kaukojakeluun ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen.


Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan. 


K-ryhmän päivittäistavarakaupan logistiikka etsii Vantaalle runko- ja kaukojakeluun ajojärjestelijää suunnittelemaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksia. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä.


Edellytämme:
- kokemusta elintarvikelogistiikan ajojärjestelijän työstä
- K-logistiikan toimintojen ja järjestelmien tuntemista
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä
- suurempienkin kokonaisuuksien hahmotusta ja ymmärrystä, miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon
- kuljetusalan koulutus ja Keskon järjestelmät katsotaan eduksi
-kokemusta päivittäistavarakaupan runkokuljetuksista luetaan eduksi


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Pakkanen klo. 09-16 välisenä aikana puh 050 412 2880.


Lähetä hakemuksesi 23.01.2022 mennessä.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546920
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa