(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä harjoittelija
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

AJOJÄRJESTELIJÄ 

Mistä tunnistaa kaukokiitolaisen? Kaukokiitolainen on ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja, jolla on halu työskennellä ajassa kehittyvässä ja perheyrittäjävetoisessa ketjussa. Me olemme yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta.

Etsimme nyt Vantaan toimipisteeseemme reipasta harjoittelijaa ajojärjestelytiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3 - 30.9.2019 väliselle ajalle. Tehtävän aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti, mutta toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde saattaa jatkua myös 30.9 jälkeen.

Ympärilläsi on kannustava huipputiimi, jonka kanssa vastaat pääkaupunkiseudun jakelu- ja noutoliikenteen toimivuudesta. Suunnittelet kuljetuksia, ohjaat ja opastat kuljettajia sekä pidät yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiimme. Lisäksi hallinnoit kuljetustapahtumia toiminnanohjausjärjestelmässämme.

Omaat ainesta tehtävässä onnistumiseen, jos:

  • sinulla on hyvä pääkaupunkiseudun aluetuntemus
  • aiempaa kokemusta logisitiikka-alasta joko aiemman työkokemuksen tai koulutustaustasi puolesta
  • tarkka ja analyyttinen työskentelyote
  • opit nopeasti uusia järjestelmiä ja hallitset MS Officen käytön
  • ajatuksesi pysyvät kasassa hektisessä työskentely-ympäristössä pystyt tekemään päätöksiä paineen alla
  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • olet kehityshenkinen ja innokas oppimaan uutta

Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työporukan, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään sekä ponnahduslaudan valtakunnalliseen, kotimaiseen ja ajassa kehittyvään kuljetusketjuun. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös hyvät henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera 15.2.2018 mennessä osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi

Pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetuspäällikkö, Patu Penttilä p. 040 829 8625

Käy myös kurkkaamassa, mitä kaukokiitolaiset itse kertovat omasta työstään: https://www.youtube.com/watch?v=VZXXVc3wBVY&t=10s