(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Hakoselle
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Miltä kuulostaisi päästä osaksi Hakosen huippuporukkaa? Pidätkö asiakaspalveluhenkisestä tiimityöstä? Haluatko olla keskeinen lenkki kalustejakeluketjun kokonaisuudessa pääkaupunkiseudulla?

Haemme Hakosen kasvavaan perheyritykseen pitkäaikaisia täsmävahvistuksia ajojärjestelytiimiin.

Työnkuvaasi kuuluu:

  • kalustejakelun poikkeamien läpikäynti (mm. palautustuotteiden organisointi, tuotevaurioiden selvittely)
  • tilausten käsittely ja reittisuunnittelu päivän toimituksille
  • sähköpostin seuranta ja vastaaminen eri sidosryhmille
  • puhelinvaihteen ylläpito ja asiakaspalvelu

Pääset osaksi 6-henkistä porukkaa, jossa on pirun hyvä yhteishenki. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja kaveria autetaan. Etsimme työntekijöitä kokoaikaiseen päivävuoroon sekä osa-aikaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Tämä voi olla siis opiskelijallekin loistava mahdollisuus!

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi kokenut ajojärjestelijä - saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Etsimällämme henkilöllä on hallussa Office365-ohjelmistot ja hyvät tiimipelaajan taidot. Eduksi katsotaan myös hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisukyvyt sekä valmius venyä tarvittaessa. Ennen kaikkea tärkeää on huippuasenne ja aito halu oppia uutta!

Tarjoamme sinulle vastuullista, mutta palkitsevaa työpaikkaa kotimaisessa menestystarinassa, kilpailukykyistä palkkausta sekä mahdollisuutta kehittää itseäsi ja osaamistasi. Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus saman tien! Haluamme juuri Sinut osaksi Hakosen mahtavaa työyhteisöä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana.