Ajojärjestelijä FSN Logistics Oy:lle Kokkolaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

FSN Logistics Oy:llä on 30 vuoden toimintahistoria ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Yrityksen palveluihin kuuluvat maantie-, rautatie-, ja merikuljetukset, välivarastoinnit konttiterminaaleissa, varastoinnit, huolintapalvelut, jakelu, kotiinkuljetus, muutot sekä asennuspalvelut.

 

Etsimme asiakkaallemme FSN Logistics Oy:lle rekrytointitoimeksiantona AJOJÄRJESTELIJÄÄ Kokkolaan.

 

Haussa oleva ajojärjestelijä ohjaa yrityksen Skandinavian kuljetuksia. Ajojärjestelijä toimii osana tiimiä Kokkolan toimistolla. Kielitaito on tässä työssä tärkeää, sillä työhön kuuluu kuljetusten sopiminen pohjoismaiden alueella. Kielitaitovaatimuksena (suullinen ja kirjallinen) on suomi, ruotsi ja englanti. Työ on nopeatempoista, joten toivomme hakijoilta kykyä tarttua haasteisiin ja toimia kaikenlaisissa vastaantulevissa tilanteissa. Aiempi kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi.

 

Työssä onnistuu ja viihtyy parhaiten henkilö, joka ei hätkähdä yllättävien tilanteiden tullessa eteen, vaan suhtautuu niihin haasteina ja ryhtyy toimeen ongelmien ratkaisemiseksi. Yhteistyö asiakkaiden ja kollegojen kanssa olisi hyvä nähdä polttoaineena ja ilona päivittäisessä työssä.

 

Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ. Valittu henkilö rekrytoidaan suoraan FSN Logistics Oy:n omille kirjoille. Palkkaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Työtä tehdään toimistoaikoina, mutta työn luonteen vuoksi puhelimeen on vastattava välillä myös toimistoaikojen ulkopuolella, joten joustavuus työaikojen suhteen on välillä tarpeen.

 

Mikäli innostuit tehtävänkuvasta ja haluat liittyä nuorekkaaseen, tehokkaaseen porukkaan, hae tehtävää heti (viimeistään 26.5.2019) Adeccon nettisivujen kautta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaavat Adeccon henkilöstökonsultit Pauliina Rintala (p. 040 149 5197) ja Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540). Liitä hakemuksesi mukaan palkkatoiveesi ja CV:si.

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267691
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola