(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, FSN Logistics Oy
FSN Logistic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
FSN Logistic Oy
FSN Logistics Oy:llä on 30 vuoden toimintahistoria ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Tänään yli kolmen vuosikymmenen kokemus logististen palveluiden toteuttajana takaa asiakkaalle korkean laadun, tietotaidon ja ratkaisut logististen kokonaisuuksien hallintaan. www.fsn.fi
Toimenkuva
Toimintamme kasvaessa etsimme huipputiimiimme Kokkolaan
AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu kodinkoneiden ja kodin sisustustuotteiden jakelun suunnittelu ja järjestäminen sekä asiakaspalvelutehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja toimit osana ammattitaitoista tiimiämme.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta loogista ajattelutapaa sekä itsenäistä ja omatoimista otetta työskentelyyn. Toimit työssäsi järjestelmällisesti ja pystyt työskentelemään monien asioiden kanssa samanaikaisesti tapahtumarikkaassa ympäristössä. Teet työsi huolellisesti ja tarkasti. Olet yhteistyökykyinen ja erinomaisen asiakaspalvelun tuottaminen on lähellä sydäntäsi. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja omaksut uudet asiat nopeasti. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tässä tehtävässä loistava asenne ratkaisee!
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Työkavereiksesi saat ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimin, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Haluatko olla mukana menestymässä?
Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 27.6.2018. Lisätietoja antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Maria Tainio puh. 040 307 5241 tai maria.tainio@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Maria Tainio, Maria.Tainio@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.06.2018 mennessä.