(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja/buukkaaja
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Fressi etsii vahvistusta tiimiinsä!

Mietitkö alan vaihtoa tai uusia tuulia urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään mukavassa ja sporttisessa työympäristössä? Haluatko lisäksi motivoida ihmisiä liikunnan pariin ja oppia samalla uutta myynnistä?

Jos vastasin kyllä, olet etsimämme henkilö tiimiimme ajanvaraajaksi/buukkaajaksi!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mielekästä puhelimitse tapahtuvaa työtä. Tehtävänäsi on buukata tapaamisaikoja hyvinvointiasiantuntijoillemme sekä Fressi trainereillemme ympäri Suomen. Kyse ei ole myyntityöstä, mutta sinun tulee olla myynti -ja asiakaspalveluhenkinen.

Saat meiltä työhösi tuekseni mukavan tiimin, parhaat työkaverit, vapaan treenioikeuden Fressii sekä perusteellisen koulutuksen tehtävään.

Sinulta odotamme:

  • Puhut sujuvasti Suomea
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta
  • Olet tiimipelaaja, jota tavoitteet motivoivat
  • Puhelintyöskentely ei ole sinulle vierasta

Kokemus buukkaustyötä katsotaan eduksi, samoin kiinnostus liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Arvostamme persoonaa, asennetta ja halua oppia enemmän kuin CV:tä, joten aikaisempi työkokemus ei ole ehdoton edellytys.

Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-21 välillä ja työmäärä on sovittavissa (noin 6h/pvä). Työpaikkana toimii upea ja uusi keskitetyn puhelinmyynnin toimisto Fressi Clubhousen liikuntakeskuksen yhteydessä Helsingin Vuosaaressa.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään!

Ole nopea, paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 28 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.