(Poistunut julkaisusta)

AJANVARAAJA
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

AJANVARAAJIA.

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva myyntiorganisaatio, jolle etsimme ajanvaraajia Oulun keskustan toimipisteeseen. Nuorekkaassa yrityksessä pääset työskentelemään mukavassa, positiivisessa työporukassa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset atk-järjestelmät, joten sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin olennaiseen, eli myyntiin. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla.

Tiimi aloittaa uudessa projektissa, jossa myydään yrityksille heidän työtään helpottavaa palvelua. Arvostamme aiempaa näyttöä yritysmyynnistä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Olet sanavalmis ja oma-aloitteinen. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Osaat perustella yrityspäättäjille, mitä he hyötyisivät myymästäsi palvelusta, ja saat vietyä kaupan loppuun asti.

Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi yritys tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja täten mahdollistaa kehittymisesi alan osaajaksi.

Arvostamme:
- aikaisempaa näyttöä menestyksellisestä puhelintyöskentelystä, erityisesti b2b-myynnistä
- sanavalmiutta ja hyvää ihmistuntemusta
- tuloshakuisuutta
- hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
- kilpailukykyisen pohjapalkan
- mahdollisuuden tienata ilman vastaan tulevaa rajaa
- nuorekkaan ja kannustavan työympäristön
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Alkuun tarjoamme 4kk sopimusta, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä jopa vakituisesti asiakasyrityksellemme.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: 2 000 €/kk + tuloksen mukaiset bonukset.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen: +350 44 330 8824 ja Ronja Järvelä: +358 40 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.