(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme Tampereen toimistollemme ajanvaraajaa sopimaan tapaamisaikoja myyntiedustajillemme. Tärkein työvälineesi on puhelin. Käytössäsi on lisäksi muut myynnin modernit, sähköiset työkalut. Työnkuvasi on sopia puhelimitse tapaamisia annettujen toimeksiantojen mukaisesti. Kontaktoitavat henkilöt ovat Suomessa keskisuurten ja suurten yritysten IT-päättäjiä sekä ylempää johtoa. Tiimimme tekee asiakastyötä kaikkiin Pohjoismaihin.

Etsimme tekijää, jolla on kokemusta puhelintyöstä ja joka on tuloshakuinen ja ratkaisukeskeinen. Kyky avata keskusteluita asiakasyritysten päättäjien kanssa on tarpeen tässä tehtävässä.

Lisäksi olet

  • numero-ohjautuva ja aloitteellinen, oleelliseen keskittyvä
  • bisnesorientoitunut ja kaupallisesti ajatteleva
  • halukas vaikuttamaan palkkaasi tulosten kautta
  • sanavalmis ja sinulla on sujuva suomen ja vähintään kohtalainen englannin kielen taito

M-Files tarjoaa sinulle kokopäiväisen, turvallisen työsuhteen. Saat tehokkaan perehdytyksen työhön ja työkaluihin. Pääset mukaan tiiviiseen, ammattimaiseen työyhteisöön, joka työskentelee yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Vaihtelevat projektit pitävät yllä mielenkiintoasi, asiakaslistamme ja työväliseesi ovat ajan tasalla.

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta mielellämme pian, mutta viimeistään hakuajan päättyessä 25.8.2019. Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla antaa Ilkka Tiilikainen, Director, Business Development (puh. +358 44 975 6032, e-mail ilkka.tiilikainen@m-files.com).