(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Oletko vailla kokoaikaista työtä ja haluat löytää työn, jossa pystyt vaikuttamaan ansiotasoosi hyvän tuloksen kautta? Nautitko asiakaspalvelusta ja haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Haemme asiakasyrityksellemme ajanvaraajia Helsinkiin kokopäivätyöhön. Ajanvaraajan työssä tehtävänä on sopia puhelimitse myyntiedustajille asiakastapaamisia. Asiakkaamme on talotekniikan palveluita pienkiinteistöihin ja omakotitaloihin tuottava yhtiö, joka tarjoaa sinulle loistavat puitteet menestyä tässä ajanvaraajan työssä.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ajanvaraajan työstä. Työssä pääset toimimaan yhteistyössä myyntiedustajien kanssa ja saat työstäsi jatkuvasti palautetta kehittymisen tueksi. Työstä maksetaan takuupalkka ja hyvien tulosten kautta voit tienata yli 3000e/kk. Sinulla on mahdollisuus osoittaa työssä kykysi ja asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden rakentaa talon sisällä erilaisia urapolkuja.

Hakemamme henkilö on tuloshakuinen ja nauttii asiakkaiden palvelemisesta ja auttamisesta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä, vaan tärkeämpää on motivoitunut asenne ja halu menestyä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja haluat kuulla lisää, laita rohkeasti hakemusta tehtävään! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Joonatan Laakso (0409229203, joonatan.laakso@barona.fi)

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito