(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haluaisitko aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisen omakotitalokannan tulevaisuuteen? Motivoidutko siitä, että pystyt omalla aktiivisuudellasi vaikuttamaan ansiotasoosi? Mikäli vastasit ”kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö!

Vuonna 2006 perustettu KotiSun Oy on talotekniikan palveluita omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin tuottava yhtiö. Etsimämme ajanvaraaja auttaa myyntiedustajiamme keskittymään asiakastyöhön. Tehtävänäsi on sopia myyntiedustajillemme puhelimitse asiakastapaamisia kehittämämme asiakashankintajärjestelmän avulla, joka tekee työskentelystäsi aidosti mielekästä ja tuloksellista.

Työhön ryhtyessä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi hyvät tukimateriaalit ja ohjeistukset työnteon tueksi. Käytössämme on alan parhaat myynnin järjestelmät ja ympärillä kannustavat tiimikaverit sekä kentällä kirmaavat kiitolliset myyjät antavat sinulle syytä hymyyn ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Menestyäksesi ajanvaraajan työssä sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Positiivisella ja innokkaalla asenteella sekä hyvillä tiimityötaidoilla pääset jo pitkälle. Työkulttuuriimme kuuluu myös vahvasti se, että virheiden tekemistä ei tarvitse pelätä. Tärkeämpää on, että teemme yhdessä asioita ja kehitymme niissä jatkuvasti paremmaksi. Valmentava ja myynnillinen ote on yksi johtamisemme kulmakivistä. Meillä on ajanvaraajia, jotka ovat olleen useamman vuoden talossa. Toisille se on ensiaskel myynnin uralle.

Ajanvaraajan työssä pelkkä työpaikalla vietetty aika ei korreloi tilipussissa, vaan pystyt vaikuttamaan palkkaasi jokapäiväisellä innostumisella ja omalla aktiivisuudella. Maksamme sinulle 9,80€ takuutuntipalkan, mutta hyvin tehdyn työn myötä palkkasi voi olla jopa yli 3000 e/kk + bonukset.

Ansaitun palkan lisäksi ajanvaraajan työ antaa sinulle rutkasti arvokasta työkokemusta ja tarjoaa sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet myyntityön maailmaan. Kannustamme työntekijöidemme osaamisen kehittymistä ja meillä KotiSunilla on paljon eri mahdollisuuksia rakentaa myös talon sisäisiä urapolkuja.

Toivottavasti saamme sinut osaksi kasvutarinaamme, jossa pääset nauttimaan KotiSunin luomasta myyvästä ja aidosta ilmapiiristä. Hae rohkeasti ajanvaraajan tehtävään 15.1. mennessä ja pääset alkuun myyntiurallasi! Me tarjoamme sinulle puitteet onnistumiseen, sinun täytyy vain ensin hakea tehtävään.