(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja vakityöhön
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Onko puhuminen sinun juttusi? Lähteekö sinulta vaikka hiekanmyynti Saharaan, mutta kaipaat kuitenkin jotain realistisempaa haastetta? Kiinnostaako vakipaikka ja päivätyö?

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden keskustaan uuteen asiakaspalvelukeskukseen lisävahvistusta kompaktiin tiimiin. Päivittäinen työsi on puhelimitse tehtävä potentiaalisten ja olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi ja aikojen varaus myyjille. Osaamisen karttuessa sinulla on mahdollista ottaa haltuun myös muita edustettavia tuoteperheitä, ja tarkoitus on kasvattaa sinusta myynnin- ja asiakaspalvelun kokonaisvaltainen ammattilainen.

Työaikasi on päivittäin 37,5 h/vko, ma-pe 9-17. Myös lyhyempi osa-aikainen työskentely on myöhemmin mahdollista.

Jos innostut ja energiatasosi lähtevät heti nousuun ihmiskohtaamisissa ja rakastat erilaisten ihmisten kanssa juttelua niin tämä voi ehdottomasti olla sinun juttusi! Nyt suosittelemme jo laittamaan hakemusta meille, sillä haemme vakituiseen työsuhteeseen pitkäaikaisia hyviä tyyppejä töihin.

Asiakkaamme toimisto on vastikään avattu ja toiminnan laajentuessa haetaan porukkaan lisävahvistusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö sinulle tehtävästä kysymysmerkkejä? Ei hätää, kerromme rekrytoinnissa eteneville tarkemmin lisää tehtävästä ja yrityksestä. Jätä siis hakemuksesi ja saat Baronan kautta mahdollisuuden käyttää ääntäsi.

Palkkaus on tes:n mukainen peruspalkka (asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan tes). Lisäksi sinulle maksetaan provisiota, joten keskimääräinen kuukausiansiosi tehtävässä on n. 1800-2000e/h.