(Poistunut julkaisusta)

AJANVARAAJA (kesätyö/kokopäivätyö)
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy (www.hirmu.fi) yhdistää työntekijät ja työpaikat keskenään. HIRMU:lla onkin hurja visio, että kaikki Suomen ahkerat ja iloiset kesätyöhirmut löytäisivät itselleen hirmuhyvät kesätyöpaikat. 

 

HIRMU etsii nyt asiakasyritykselleen AJANVARAAJIA KOKOAIKAISIIN KESÄTYÖTEHTÄVIIN Vaasan keskustassa sijaitsevalle myyntitoimistolle. 

 

Vaasaan rakentuu uudenlainen 5-7 hengen asiakashankinta- ja ajanvaraajatiimi, joka tarjoaa loistavan kesätyömahdollisuuden reippaille ja sanavalmiille työhirmuille (eli ahkerille työntekijöille). Ajanvarauksen ja asiakashankinnan työtehtävät tarjoavat sinulle takuulla mielenkiintoisia projekteja, joissa varaat asiakastapaamisia eri toimialoille. 

Tarkoituksena ei ole, että myyt asiakkaalle ajanvarauksen yhteydessä vielä tuotteita/palveluita. Puhelun aikana sinun kuitenkin osata tunnistaa potentiaalinen asiakas ja sopia tapaamisia asiakasyritystemme edustajien kalenteriin. Asiakasyrityksemme ovat esimerkiksi rakennusalan, siivousalan, kauneus- ja hyvinvointialan jne. toimijoita, joiden edustajille pääset buukkaamaan tapaamisaikoja. 

 

Tässä olisi mukavaa ja myynnillistä kesätyötä tarjolla, jossa pääset kehittymään asiakashankinnan ja buukkaustyön ammattilaiseksi yhdessä energisen tiimin kanssa. 

Työmahdollisuuksia tarjoamme sinulle ma-pe sekä lisäksi halutessasi lauantaisin. 

 

Työtehtävässä onnistut hirmuhyvin, jos: 

-Olet sosiaalinen ja sanavalmis kaveri 

-Olet energinen ja iloinen persoona, joka haluaa aina kehittyä lisää 

-Olet nopea oppimaan ja oivaltamaan uusia asiakokonaisuuksia 

-Haluat kehittyä ajanvarauksen ja asiakashankinnan ammattilaiseksi 

 

Työtehtävä tarjoaa sinulle: 

-Motivoivan palkkauksen

-Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit 

-Palkitsevat myyntikilpailut ja virkistysreissut työtiimin kanssa 

-Viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa 

-Mukavan työtiimin, jossa uskomme sinun viihtyvän 

 

Kiinnostuitko työtehtävästä ja innostuitko asiakashankinnasta? JÄTÄ MEILLE HAKEMUS PIKIMMITEN SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN rekry@hirmu.fi tai OSOITTEESSA http://www.hirmu.fi/tyohakemus/. 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 27.4.2018.