(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja, kaksikielinen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme asiakkaallemme AJANVARAAJAA vahvistamaan ja tukemaan myynnin toimintaa. Odotamme työnhakijalta sujuvaa suomen sekä ruotsin kielen taitoa!

Aurinkoenergia on paitsi ympäristöystävällistä, myös taloudellisesti kannattavaa. Kysyntä on kovempaa kuin koskaan ennen ja toimiala jatkaa kasvua!

Etsimme kehittymishaluista ja myynnin nälkäistä tekijää vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimiä.

Työtehtävä on vakituinen tai mahdollisesti osa-aikainen ja työstä maksamme kilpailukykyisen pohjapalkan + myynnistä kertyvän provision.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Tomi, p. 050 551 0081

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!