(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja Jyväskylä
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

KotiSun Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäri- saneerauksiin erikoistunut yritys. Nykyään onnistunut ja turvallinen putkiremontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Yli 20 000 putkiremontin kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Arvojamme ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua.

Haluatko KotiSunilaiseksi? Etsimme nyt AJANVARAAJAA Jyväskylän toimipisteeseen.

Tarjoamme:

- vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan asiakaslähtöisen palvelukonseptin parissa
- hyvät ansaintamahdollisuudet
- kattavan koulutuksen sekä nykyaikaiset työvälineet
- kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen ja mahtavat tiimikaverit
- mahdollisuuksia edetä uralla

Odotamme hakijalta:

- hyviä kommunikointi- sekä neuvottelutaitoja
- vastuullista työotetta ja halua kehittyä
- innostusta saada asioita aikaan

Kokemus myyntityöstä on etu, mutta positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sitäkin tärkeämpää. Ajanvaraajamme voivat itse vaikuttaa työaikoihinsa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on mahdollisuudet päästä erittäin hyvään ansiotasoon (+3000e/kk)

Katso mitä työntekijämme Sakari kertoo työstään KotiSunilla:

 https://www.youtube.com/watch?v=d91tLLtJqBU

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin.

Lisätietoja antaa Ville Jalonen 0443740803

Kurkkaa tulevia työkavereitasi instagramista sekä nettisivuiltamme www.kotisun.fi

Renoa Group on Suomen johtava taloteknisiä palveluita tarjoava yritys; palvelemme asiakkaitamme kotien ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeissa valtakunnallisesti. Nuorekkaaseen yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo noin 500 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on kasvanut nopeasti jo 50Me luokkaan. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan Suomessa tytäryhtiöidemme KotiSun Oy, KotiSun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy ja Finluft Oy:n nimissä. Ruotsissa meidät tunnetaan Sundahem-brändillä ja haemmekin vahvaa kansainvälistä kasvua. Jo yli 20,000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.