(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme nyt nuorekkaalle ja jatkuvasti kehittyvälle autoalan asiakkaallemme kahta

AJANVARAAJAA Helsinkiin.

Olet osa myyntitiimiä, ja tehtävänäsi on ottaa yhteyttä asiakkaisiin huoltoaikojen lähestyessä puhelimitse ja sähköpostilla. Olet aktiivinen ja energinen ja palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Autoalan tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta se luetaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa motivoivan palkkauksen, mahtavan työporukan sekä mielenkiintoisen työn autoalaa mullistavassa yrityksessä. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ajanvaraaja Helsinkiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki, 0207414852, inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.