Ajanvaraaja, Gronlund Palvelut Oy (Tampere)

Alen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä


Asiakkaamme Gronlund Palvelut Oy on yli 100 siivous- ja tukipalveluiden ammattilaista työllistävä siivousyritys, joka on toiminut Pirkanmaan seudulla jo 25 vuoden ajan. Siivous on ollut Gronlundin erikoisalaa jo pitkään. Yrityksen kaiken tekemisen keskiössä on nyt ja aina ollut paras palvelu.

Etsimme nyt asiakkaallemme kysynnän kasvun vuoksi

AJANVARAAJAA

Tampereelle.


Työnkuvaan kuuluu uusien asiakastapaamisten sopiminen puhelimitse. Toivomme hakijalta positiivista asennetta, hyvää puhelinääntä, selkeitä artikulaatiotaitoja ja kohteliaita käytöstapoja. Aikaisempi kokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Työajat ovat sovittavissa ja sijoittuvat arkipäiville klo 9-15 välille. Viikossa tunteja kertyy noin 25 h/vko, asiakkaan tarpeen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt jatkuvat juhannukseen asti. Hyvälle tekijälle on jatkomahdollisuus kesän jälkeen. Palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Kiinteän tuntipalkan lisäksi asiakkaamme tarjoaa bonuksia sovituista tapaamisista. Työpaikan sijainti on hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=823

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Elisa Häkli

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta