Ajanvaraaja / Buukkari
Suomen Tunnistetieto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Asiantuntijamyynnin Ajanvaraaja/Buukkari

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisävoimia asiakasliidiemme kontaktointiin ja asiantuntijamyynnin ajanvaraukseen. Etsimme palvelukseemme kahta tehokasta AJANVARAAJAA/BUUKKARIA.

Tässä tehtävässä saat sopia puhelimitse ja sähköisin viestimin asiantuntijoillemme tapaamisaikoja tulevien asiakkaidemme kanssa. Sähköisissä esittely-ympäristöissä toteutettavissa asiakastapaamisissa tulevilla asiakkaillamme on mahdollisuus arvioida yritystensä KYC (Know Your Customer) ja AML (Anti Money Laundering) -prosessien tilannetta ja kehityskohteita asiantuntijoidemme kanssa sekä tutustua yhtiömme kehittämään ainutlaatuiseen DOKS® -työkaluun, jonka avulla asiakkaamme voivat hoitaa muun ohella asiakkaiden tunnistamista ja tuntemista koskevat lainsäädännön velvoitteet tehokkaasti ja luotettavasti.

Arvostamme aiempaa näyttöä ja kokemusta asiantuntijamyynnistä tai ajanvaraamisesta/buukkaamisesta. Työssä on tärkeää aloitteellisuus, sujuvat viestintätaidot ja kyky saada yrityspäättäjät kiinnostumaan palvelustamme. Koulutuksemme ja tukemme avulla kykenet perustelemaan päättäjille, miksi heidän kannattaisi käyttää aikaansa tutustuakseen tarkemmin palveluumme.

Tarjoamme kilpailukykyistä palkkaa, joka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä kannustavista bonuksista. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa onnistuneilla suorituksilla erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän avulla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 18.12.2020 mennessä osoitteeseen petteri.tenhunen@doks.fi tai ota puhelimitse yhteyttä Petteri Tenhuseen (puh. 041-5024018) ja kysy lisää työtehtävästä. Haastattelemme ja palkkaamme sopivia tekijöitä jo hakuaikana.

___________________________________

 

DOKS® on Suomen Tunnistetieto Oy:n palvelu kaikille yritystoimijoille, joita koskevat rahanpesulainsäädännön mukaiset velvoitteet rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisemisestä. Asiakkaitamme ovat muun ohella tilitoimistot, perintätoimistot, kiinteistönvälittäjät, tilintarkastusyhteisöt, asianajotoimistot ja muut oikeudellisia ja konsulttipalveluita tarjoavat sekä rahoituspalveluiden tarjoajat. Työllistämme tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa ja toimimme koko maassa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404540
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku, Avoin
  • Lisätietoja antaa: Petteri Tenhunen