(Poistunut julkaisusta)

Ajanvaraaja / Buukkaaja (Pirkanmaa)
Go On Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Oletko esimerkiksi seniori-ikäinen ja kaipaat tekemistä päiviisi? Tai oletko osa-aikaisessa työssä tai opiskelet ja kaipaat lisäansioita? Oletko lisäksi myyntihenkinen? Tämä paikka voi olla juuri Sinua varten!

Etsimme Tampereen Go Onille osa-aikaista ja pitkäaikaista MYYNTITAPAAMISTEN BOOKKAAJAA. Ajanvaraajan tehtävänä on kontaktoida potentiaalisia yritysasiakkaita valmiista kontaktilistoista, esitellä kiinnostavasti Go Onin palveluita ja saada näin sovittua asiakastapaamisia myynnin tueksi.

Tarjoamme tehtävään perehdytyksen ja puhelimen käyttöösi. Työskentely tapahtuu etänä esimerkiksi kotoa käsin.

Edellytykset hakijalle:
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Pitkäjänteisyys ja positiivinen maalaisjärki
- Rohkeus tarttua puhelimeen ja ennakkoluuloton asenne

Eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus puhelintyöstä ja/tai muusta myyntityöstä

Työaika on joustavasti sovittavissa klo 8-16 välille ja noin 15h/vko tai sopimuksen mukaan. Palkkamalli on selkeä ja reilu, tienaat soittotunneiltasi vähintään tuntipalkan 10€/h. Lisäksi mahdollisuus tulospalkkamalliin, joka mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot.

Oletko Sinä hakemamme henkilö? Hakemuksen paikkaan pääset jättämään www.go-on.fi kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Puhelintiedusteluihin vastaa Go On Tampere, Pia Viitaharju +358 40 010 9961.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi