(Poistunut julkaisusta)

Aita-asentaja, Riihimäki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakkaallemme aita-asentajaa Riihimäelle.

Työnkuvaan kuuluu aitojen asennuksia vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella. Asiakasyrityksemme sijaitsee Riihimäellä, josta työpäivä alkaa aina porukalla matkustamisella päivän työkohteeseen.

Aitojen asennuskohteet ovat yleensä teiden varsilla, koulujen pihoissa tai päiväkotien ympäristössä. Päivien päätteeksi palataan Riihimäelle, mutta päivät saattavat olla hyvinkin pitkiä.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran aiempaa kokemusta joko metalli- tai maanrakennusalalta. Työ vaatii joustavuutta ja valmiutta pitkiin työpäiviin.
Odotamme myös reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon.C-ajokortti katsotaan isoksi eduksi.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.