(Poistunut julkaisusta)

Ainutlaatuinen mahdollisuus monipalvelutyöntekijälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Oletko valmis ottamaan vastuuta sekä ansaitsemaan oman paikkasi mukavassa ja rennossa työyhteisössä? 

Etsimme nyt kahta laadukasta työnjälkeä tekevää MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Toinen tehtävistä sijoittuu Espooseen, Sinimäkeen Turunväylän varteen ja toinen useampaan kohteeseen Helsingissä ja Vantaalla. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta osana asiakaskohteen jokapäiväistä arkea sovitun puhtaustason ylläpitämiseksi. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä päätöksiä arjessa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Monipalvelutyöntekijänä vastaat myös muista kiinteistön viihtyisyyden ja puhtauden varmistamiseen liittyvistä tehtävistä, kuten lakaisusta kiinteistön ulkopuolella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, työaika sijoittuu arkipäiville, omaan työaikaasi sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan kohteen töiden suunnittelun kautta.

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on ammattiylpeyttä, oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne ihmisten kohtaamiseen. Toisessa tehtävistä B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on edellytyksenä kohteiden sijainnin vuoksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa olet yksi asiakkaamme ammattilaisten joukossa. Saat esimiehesi täyden tuen, mutta myös vastuuta ja vapautta ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.2.2019 ja työ alkaa helmikuun 2019 loppupuolella perehdytyksellä. 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -