Myyntineuvottelija Helsingin Sanomalle

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Haemme Helsingin Sanomien kasvavaan tiimiimme Rovaniemelle kokemusta keränneitä työtovereita. Keski-ikäiset, kolmekymppiset tai kovemmankin kokemuksen kansalaiset huomio.

Tässä työssä sinulle on tarjolla

  • Johtavan Sanomalehden maine ja mielikuvat
  • Aikatauluihisi joustavat, säännölliset työajat
  • Mahdollisuus tehdä etätyötä, vaikka kotona
  • Työ, johon emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta
  • Palkka 9,5€/h ja tulospohjainen suorituspalkkio. Tässä työssä erinomaisesti onnistuvat tienaavat 20€ tunnissa.

TYÖSI KUVAUS

Työssäsi otat yhteyttä aikaisempiin tilaajiin puhelimitse ja rohkaiset heitä uusimaan tilauksensa, sekä hankit myös kokonaan uusia asiakkaita. Onnistut työssäsi jos sinulla on halua ja kykyä kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa sekä taitoa kuunnella ja ymmärtää ihmisten tarpeita. Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ei vaadita. Meille tärkeää on avoin asenne ja joutuisa työote.

Työtä tehdään itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa, välillä myös kilpailujen merkeissä. Työvälineet ovat nykyaikaiset ja työ alkaa kattavalla koulutusjaksolla.

Etsimme nyt oikeasti aikuisia kasvavaan tiimiimme! Tule mukaan luomaan sisältöä asiakkaiden elämään sekä huikeita lukuhetkiä Helsingin Sanomien parissa. Helsingin Sanomien juuret ja perinteet ovat saaneet alkunsa jo 1800- luvulla. Tule jatkamaan perinnettä koko Suomen tärkeimpien uutismedioiden myynnin parissa!

TYÖAIKA JA PALKKA

Työaika: 30-37,5 tuntia viikossa kahdessa vuorossa.

Palkka: Sinulle kuuluu palkkamallimme mukainen peruspalkka sekä kannustava tulospalkkio, vähintään 9,5€/h + provisiot. Meillä huippumyyjät tienaavat jopa 20€/h.

RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin asiakaskohtaamisten ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä. Uskomme, että innostuneet ihmiset tekevät myös paremmat tulokset.

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin kymmeniä tuhansia asiakkaita monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Työntekijöitä meillä on noin 2000. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.

HAKU KÄYNNISSÄ

Työpaikan haku onnistuu hakulinkin kautta tai voit toki olla suoraan yhteydessä Kirsiin whatsapin kautta tai soittamalla numeroon 040 7147996. Voit olla yhteydessä myös sähköpostin kautta kirsi.lemettinen@rainmaker.fi

Paikkakunta: Rovaniemi

Aloitus: 1.6.2021

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 28.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta