Aikuinen asiakaspalvelija Telia-tiimiin Torreviejaan

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Haemme asiakaspalvelijoita Telia-tiimiin Espanjan Torreviejaan. Keski-ikäiset, kolmekymppiset tai kovemmankin kokemuksen kansalaiset huomio!

Rainmaker <3 Telia

Telian ammattitaitoisella otteella ja Rainmakerin sydämellä aloitamme uutta yhteystyötä Torreviejassa Espanjassa! Telialla ja Rainmakerilla on vankka ja pitkäaikainen kumppanuus myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Nyt laajennamme tätä yhteistyötä myös Espanjaan Torreviejan toimistolle! Tule mukaan meidän tiimiin!

Mistä työssä on kyse?

Telian asiakaspalvelutehtävässä palvelet suomalaisia kuluttaja-asiakkaita, jotka ottavat yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla. Palvelemme asiakasta tavoitteena ratkaista asiakkaan ongelma, saada aikaan erinomainen kokemus asioinnista, sekä vahvistaa Telia-asiakkuutta myynnin keinoin. Asiakkaan yhteydenotto voi tulla sinulle asiakaspalvelunumeron, vikapalvelunumeron tai Telia Helppi tukipalvelunumeron kautta.

Asiakkaiden asiat, joissa heitä palvelemme, ovat moninaisia. Yhteydenotto voi liittyä muutospyyntöihin tuotteissa, laskutukseen, uuden TV palvelun käyttöönotto-opastukseen ja vaikka nettiyhteyden tai laitteen vikatilanteeseen. Yhteydenoton aikana ratkaisemme asian kerralla kuntoon, varmistamme että asiakas on Telian asiakkaana tyytyväinen ja kartoitamme hänen asiakkuutensa tilanteen. Asiakkaaseen tutustumisen kautta tarjoamme hänelle Telian palveluista tarpeeseen sopivimmat tuotteet ja lisäpalvelut ja teemme myyntiprosessin mukaisesti tarvittavat toimenpiteet loppuun saakka. Asiakas saa siis ammattimaista palvelua, jossa hänen asiansa lisäksi käsitellään koko asiakkuus ja ajankohtaisimmat parhaat edut asiakkaalle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Meillä saat laadukkaan koulutuksen, jonka avulla voit kehittyä ammattilaiseksi myynti- ja asiakaspalvelutyössä.

Meillä pääset osaksi Torreviejan toimistomme huipputiimiä! Työyhteisöstämme löytyy myynnin kokeneita konkareita, sekä tuoreeltaan alalla aloittaneita. Uusista työkavereistasi saat varmasti apua niin Espanjan kulttuuriin sopeutumisessa, myyntityössä onnistumiseen, kuin myös hyvää seuraa sekä työajalle että vapaalle.

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

Työssäsi sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä myyntisuoriutumisella sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Autamme sinua työhön liittyvissä viranomaisasioissa ja tuemme muuttoon liittyvissä kuluissa maksamalla lentosi Suomesta Torreviejaan.

Mitä odotamme sinulta?

Työkokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ei ole välttämätöntä, vaan arvostamme erilaisissa töissä ja elämäntilanteissa syntynyttä taitoa kohdata ihmisiä. Erinomainen asiakaskokemus on meille tärkeää - siinä auttaa kyky asettua asiakkaan asemaan ja opastaa esimerkiksi uuden palvelun käyttöönotossa asiakkaalle sopivalla tavalla. Tällaista taitoa olet voinut kerryttää ihmisten parissa työskentelystä monin eri tavoin. Työssä sinua auttaa kyky selittää monimutkaiset kokonaisuudet yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, sekä rohkeus suositella asiakkaalle sellaisia ratkaisuja, joita hän ei olisi itse tullut ajatelleeksi.

Kiinnostus operaattorin tuotteista ja laitteista auttaa tehtävässä onnistumisessa. Uusien järjestelmien, laitteiden ja teknologian oppiminen sujuukin sinulta luontevasti, on se sitten työpaikalla uuden oppimista tai kotona palveluiden käyttämistä. Maailma menee digiloikkia eteenpäin vauhdilla ja jos sinä haluat olla näissä loikissa mukana, niin tämä tehtävä on juuri sinulle!

Kannattaa hakea heti!

Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Lähetä hakemus”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä whatsapilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996

Aloitus: Toukokuu

Paikkakunta: Torrevieja<span clo 6-21 välillä

Palkka: Kiinteä kuukausipalkka ja suoriutumiseen perustuva provisiomalli

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 17.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta