(Poistunut julkaisusta)

Aikataulusuunnittelija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Rauman lähialueelle suunnittelijaa aikatauluhallintaan liittyviin tehtäviin. Sopimus on alkuun vuoden pituinen määräaikaisuus, mutta tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoisempaankin työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työn aloitus heti, kun mahdollista.
Toivomme sinulta kokemusta Olkiluodon ydinvoimalaprojektista. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi projekti-insinöörin tai controllerin tehtävistä. Eduksi on MS Project ohjelman tuntemus sekä Primavera ja Planet- ohjelmat. Edellytämme sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Työssä menestymiseen eduksi ovat hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot.
Sinut perehdytetään työtehtäviin, joihin kuuluu mm. projektin koontiaikataulun suunnittelusta ja laadinnasta vastaaminen. Lisäksi vastaat projektin urakoitsijoiden aikatauluraportointiin liittyvistä määrittelyistä sekä urakoitsijoiden aikataulujen yhteensovittamisesta. Ylläpidät myös viikkoaikataulua ja tuet massa- ja määräarviointia, yksikköhintojen ja tuottavuuksien määrityksiä sekä kustannus- ja resurssisuunnittelua.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen arvostetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset mukaan mielenkiintoiseen projektiin ja saat uniikkia työkokemusta.
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala p. +358 40 621 2577.