(Poistunut julkaisusta)

Aikaansaava koordinaattori rekrytoiviin koulutusohjelmiin
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Nautitko vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa? Oletko aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja? Pidätkö mielelläsi hyppysissäsi useita lankoja kerrallaan?

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Me Sarasella uudistamme ihmisten työuria ja kasvatamme uusia osaajia kasvualoille. Näin ratkomme työmarkkinoiden osaajapulaa hyvinkin konkreettisesti ja isolla sydämellä. Koulutuksiimme hakevat ja osallistuvat ansaitsevat parasta, ja nyt tarvitsemmekin tiimiimme äitiysloman sijaiseksi koordinaattorin vastaamaan asiakas- ja osallistujakokemuksesta sekä projektien tuesta.

Sinulla on vastuullinen rooli projektien koordinoinnissa, ja toimit projektitiimien tärkeänä tukipilarina. Tuet projektitiimejä projektien alusta loppuun, ja pidät kaikki langat käsissä samanaikaisesti. Työssäsi teet yhteistyötä ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa ja varmistat hakija- ja osallistujakokemuksen onnistumisen. Toimit ensisijaisena rajapintana ja yhteyshenkilönä hakijoiden suuntaan, joten draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella hakija-asiakkaitamme laadukkaasti ja informatiivisesti sekä auttaa heitä urallaan eteenpäin.

Lisäksi otat vastuuta datanhallinnasta ja -ylläpidosta, raportoinnista sekä koulutusjärjestelmän hallinnasta ja muista koulutuksiin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Excel ja muut erilaiset järjestelmämme eivät pelota sinua, vaan pyörittelet niitä taitavasti ja tehokkaasti. Työssäsi pääset myös osallistumaan messuille, tapahtumiin ja tilaisuuksiin. 

Viihdyt tässä työssä erityisesti, kun

  • Loistat järjestelmällisyydelläsi, olet oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä
  • Olet työotteeltasi aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja positiivinen
  • Työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa
  • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot
  • Sinulla on kykyä nauttia projektimaisesta työskentelystä ja siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa
  • Haluat vaikuttaa tiimisi menestykseen
  • Sinulla on intoa toiminnan kehittämiseen
  • Sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja halu oppia lisää

Etsimme äitiysloman sijaista noin 1,5 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme Otaniemeen. Haluamme panostaa hyvään perehdytykseen, joten työt alkavat mahdollisimman pian.

Työporukkamme on meille kaikki kaikessa ja pidämme huolta omistamme yhdessäolon, sporttaamisen ja Barona-yhteisön kautta tulevien etuuksien avulla. Meillä luotetaan ja panostetaan ammattilaistemme osaamiseen sekä yhdessä tekemiseen. Saat työssäsi vastuuta sekä vapautta töiden toteuttamiseen ja arkesi tasapainottamiseen.

Liity loistoporukkaan!

Meillä Sarasella työskentelyssä parasta on me saraslaiset itse. Kurkkaa tästä lyhyt video meistä ja liity mukaan jengiin!

Kiinnostuitko? Hae meille heti! https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=365 Hakuaika jatkuu 23.2.2020 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja olemme valmiit valitsemaan sopivan henkilön heti sellaisen löydettyämme. 

Jos kaipaat lisätietoja positiosta, voit soitella Mira Tapiolalle soittoaikoina tiistaina 11.2 klo 13 – 14 tai tiistaina 18.2. klo 13 – 14 numeroon 045 171 6787.