Äidinkielen opettaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. 

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme joukkoomme kahta äidinkielen opettajaa, joilla on myös englannin tai ruotsin opettajan kelpoisuus/opintoja ja opetuskokemusta. Äidinkieli ja viestintä ja vuorovaikutus kuuluvat ammatillisessa koulutuksessa yhteisiin tutkinnon osiin. Äidinkielen opetuksen lisäksi tehtäviin kuuluu myös englannin ja/tai ruotsin opetusta. Vieraiden kielten opetuksessa sanasto liittyy keskeisesti opiskeltaviin tutkintoihin ja ammatteihin. Opetusta voi olla sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä

Toivomme sinulta kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja verkkopedagogiikan käytöstä sekä opiskelijalähtöistä otetta opetuksessa ja ohjauksessa. Sinulla tulisi olla myös kykyä toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja pidät tiimityöskentelystä myös eri aineiden opettajien kanssa. 

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353498
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Riihimäki
  • Lisätietoja antaa: Koulutuspäällikkö Anna-Helena Holmström-Savolainen, anna-helena.holmstrom-savolainen@hyria.fi, p. 050 415 3678