(Poistunut julkaisusta)

Äidinkielen opettaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.
Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme äidinkielen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Riihimäelle. Eduksi luetaan S2-opettajan, ruotsin tai englannin kielen opettajan kelpoisuus tai em. aineiden aineopintoja.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita. Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, tiimityöskentelystä sekä innostusta ja rohkeutta tarttua ja toteuttaa erilaisia pedagogisia lähestymistapoja ja menetelmiä. Yhteisten tutkinnon osien opetus tapahtuu meillä Hyriassa opiskelijalähtöisenä kahden-kolmen opettajan opetustiimin ohjaamana pajaopetuksena. Tehtävään voi kuulua hanketyöskentelyä hakijan taustan ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.