(Poistunut julkaisusta)

Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori va (S2-opetus), Koivukylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Koivukylän koulu

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11.08.2020 - 31.07.2021


Hei sinä S2-opetuksesta, kielitietoisen koulukulttuurin kehittämisestä ja nuorten hyvinvoinnin monipuolisesta tukemisesta innostunut opettaja! Etsimme sinua Koivukylän yläkouluun (vl7-9) äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin määräaikaiseen tehtävään ajalle 11.8.2020-31.7.2021. Määräaikaisuuden syynä on avoimen viran hoitaminen. Tehtävä rakentuu suomi toisena kielenä ja kirjallisuus (S2)-oppiaineen opettamisesta. Kokonaisuuteen sisältyy myös luokanvalvojan  tehtävä vuosiluokalla 7.

Monikulttuurisessa koulussamme opiskelee noin 430 nuorta vuosiluokilla 7-9. Opettajia ja muuta henkilöstöä on yhteensä noin 65 ja työyhteisöömme kuuluvat myös alueelliset oman äidinkielen opettajat. Koulussamme on 16 yleisopetuksen ryhmää, kolme yleisopetuksen pienryhmää, neljä kaupunkitasoista vammaisopetuksen ryhmää sekä alueellinen Paja-luokka. Työelämäpainotteista perusopetusta toteutamme TEPPO-toiminnan muodossa.

Yhteisöllisen koulumme aikuiset tekevät aktiivista ja monipuolista yhteistyötä oppimisen tuen mallien kehittämiseksi. Tarjoamme erityistä tukea pienryhmäopetuksena, samanaikaisopetuksena ja erilaisina joustavina opetusjärjestelyinä oppilaan tarpeiden mukaisesti. 


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Koulumme kotisivuihin voit tutustua täältä. Löydät Koivukylän koulun myös Instagramista (@koiviksenkoulu) ja Facebookista.

Lue lisää ja tutustu Vantaan perusopetukseen tästä.
 
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja taitoa tiimityöskentelyyn.

Luemme eduksi: kokemuksen  suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -oppiaineen opettamisesta yläkoulussa, työskentelystä monikulttuurisessa kouluyhteisössä sekä innostuksen oppilaiden monilukutaidon vahvistamiseksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Niemi Leena-Maija

0401867028

leena-maija.niemi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.