(Poistunut julkaisusta)

Äidinkielen ja kirjallisuuden kustannuspäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme äidinkielen ja kirjallisuuden kustannuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

KUSTANNUSPÄÄLLIKKÖ

Kustannuspäällikkönä vastaat perusopetuksen ja lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaalien sisällön suunnittelusta ja kehittämisestä sekä toimit kahdeksanhenkisen tiimin esimiehenä. Tavoitteenasi on kasvattaa oman aineryhmäsi liikevaihtoa ja luoda digitaalisuutta hyödyntävää pedagogiikkaa.  Vastaat ainealueen toimintasuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta, mikä sisältää esimerkiksi oppimateriaalisarjojen budjetointia, uusien oppimateriaalihankkeiden käynnistämistä ja työryhmien rakentamista.

Odotamme sinulta:

  • kokonaisuuksien hallintaa ja projektien läpivientikykyä
  • hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
  • erinomaisia kommunikointi- ja neuvottelutaitoja
  • koulumaailman ja opetussuunnitelman tuntemusta
  • kokemusta asiakaslähtöisestä ja innovatiivisesta tuotekehityksestä
  • innostusta tulevaisuuden digitaalisiin oppimateriaaleihin ja niiden kehittämiseen
  • esimieskokemusta.

Peruskoulutukseltasi voit olla esimerkiksi luokanopettaja, äidinkielenopettaja tai toimittaja. Onnistuaksesi tässä työssä sinulla on oltava kokemusta myös liiketoiminnasta sekä intohimoa oppimateriaalien tekemiseen ja niiden kehittämiseen.

Eduksi katsomme, jos sinulla on hyvät toimialaverkostot ja halua rakentaa uusia suhteita. Arvostamme myös kokemusta asiakaslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä ja perustietämystä tekijänoikeuksista.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla kansainvälisessä konsernissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

 

 

Lisätietoja

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat liiketoimintajohtaja Mika Perttolalta puh. 040 701 5120. Mikan tavoitat parhaiten ma 4.6. klo 15–16 ja to 7.6. klo 10–11.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä.