(Poistunut julkaisusta)

Ahtausesimies (Uusikaupunki, Naantali ja Turku)
Stevena Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Stevena Oy on Naantalissa, Turussa, Uudessakaupungissa sekä Hangossa satama- ja varastointitoimintaa harjoittava yritys. Työllistämme reilut 70 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 13 m€. Yhdessä sisaryritystemme kanssa muodostamme yhden Suomen johtavista satamaoperaattoriyrityksistä ja olemme osa suomalaista perheyritystä, KWH Yhtymää, joka valittiin Vuoden Perheyritykseksi 2016. KWH Yhtymän Logistics-liiketoimintaryhmä työllistää Suomessa yhteensä 440 henkilöä ja sen liikevaihto on 160 m€.

Stevena Oy:n toiminta on hyvässä kasvuvaiheessa ja haemme vakituiseen työsuhteeseen AHTAUSESIMIESTÄ satamaoperointitehtäviin Lounais-Suomen satamiin. Ensisijainen toimipaikkasi on Uusikaupunki, mutta töitä on myös Turussa ja Naantalissa. Tärkein tehtäväsi on vastata laivojen lastaus- ja purkaustyön sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Sinulla on johdettavana enimmillään noin 20 ahtaajaa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja
- kokemusta operatiivisesta toiminnasta
- hyvää paineensietokykyä
- joustavuutta työtehtävien ja työaikojen suhteen
- mahdollisuutta liikkua eri toimipaikkojen välillä
- hyviä IT- ja englannin kielen taitoja

Eduksesi katsotaan:
- merenkulkualan tuntemus
- kokemus vastaavanlaisista tehtävistä

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sivuillamme www.go-on.fi tai kysy lisää minna.vesterinen@go-on.fi. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.