(Poistunut julkaisusta)

Ahkerille myyjille kesätöitä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

HIRMU etsii kesätyöntekijöitä myyntityötehtäviin usealle eri paikkakunnalle ja erilaisiin tehtäviin. Meillä on monia avoimia työpaikkoja, joiden joukosta haluamme auttaa sinua löytämään sopivimman kesäduunin.

Mikäli sinulta uupuu vielä kesätyöpaikka, ota meihin HETI yhteyttä, niin kerromme sinulle työmahdollisuuksista, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy on erikoistunut myyjien ja myyntitöiden yhdistämiseen ilolla ja HIRMUisella välittämisellä. HIRMU:n mielestä tekevälle löytyy töitä ja siksi haluamme auttaa sinua saamaan itsellesi mitä mahtavimman kesätyön.

Avoimia työmahdollisuuksia tarjolla mm. seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Salo, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Jos olet myyntihenkinen ja vailla kesätöitä, lähetä meille CV:si ja samalla esittelethän itsesi nettisivuillamme www.hirmu.fi/tyohakemus niin palaamme sinulle asiaan ja vinkkaamme avoimista työmahdollisuuksistamme. Halutessasi voit myös laittaa itsestäsi videoesittelyn Whatsappiin numeroon 0442429928.

Jäikö kysyttävää tai jokin asia mietityttämään? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen rekry@hirmu.fi

Iloa päivääsi, toivottaa HIRMUn rekrytiimi!