Ahkeria pakkaajia Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kiinnostavatko pakkaustehtävät sinua? Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalle reippaita pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn pääasiallinen paino on pakkaamisessa, mutta työnkuva saattaa sisältää muitakin asiakkaamme osoittamia tehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestäisivät elokuun loppuun asti.

 

Haemme tehtävään oma-aloitteisia ja ahkeria henkilöitä, joilta löytyy positiivinen suhtautuminen työhön ja innokkuutta oppia uutta. Työssä menestyminen ei vaadi erityistä fyysistä voimaa, kunhan asenne on huippu kunnossa ja sinulta löytyy hieman sorminäppäryyttä! Uudet työntekijät koulutetaan tehtävään, joten aiempi kokemus pakkaajan työstä ei ole välttämätöntä, mutta se on kuitenkin eduksi. Tehtävässä riittävä suomen kielen taito on tarpeen.

 

Jos kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi juuri etsimämme henkilö, älä epäröi jättää hakemustasi jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja voi tiedustella Ville Kivimäeltä, ville.kivimaki@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255672
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa