Ahkera hotellisiivooja Karjalohjalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme hotellisiivoojaa Karjalohjalle!

Siivoojan ammatissa olet tärkeässä roolissa ja varmistat asiakkaiden viihtyvyyden siisteissä tiloissa. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset hotellisiivouksen työtehtävät, sekä tarvittaessa myös huoneiden myynti ja kioskista vastaaminen. 

Etsimällämme henkilöllä on reipas asenne työntekoa kohtaan: kykenet hoitamaan työtehtävät itsenäisesti ja luotettavasti, sekä työn jälkesi on huolellinen. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. 

Työ on vastuullista, joten motivaatio siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivousalalta, ja hyvä suomen kielen taito on tässä työssä tarpeen. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassaolevat EA1- ja EA2-kortit. Hotellinx Cloud -ohjelman tuntemus luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä - kunhan sinulta löytyy hyvä asenne ja kokemusta siivouksesta, saat kyllä perehdytyksen muihin työn osa-alueisiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä tehdään yhdeksän tunnin vuoroissa klo 22-07 jaksotettuna syklille 5 töitä ja 5 vapaata.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, älä jää odottamaan vaan jätä hakemus pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Sari Brunila, sari.brunila@amiko.fi tai puhelimitse 0400 607 992.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545159
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Inkoo, Karjalohja, Kirkkonummi, Lohja, Nummi-Pusula