(Poistunut julkaisusta)

AHKERA DOOR TO DOOR-MYYJÄ
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

AHKERA DOOR TO DOOR-MYYJÄ

Hei kaikki myyntityöstä kiinnostuneet työHIRMUt! Meillä on nyt auki upea työmahdollisuus kuluttajamyyntiin Tampereelle, jossa pääset työskentelemään upeassa työympäristössä. Työtehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta myynnistä, sillä sinulle tarjotaan koulutus työhösi suoramyynnin edelläkävijän, toivon mukaan tulevan työnantajasi Nordic Sales Crew:n toimesta. Aiempi kokemus suoramyynnistä katsotaan tottakai eduksesi.

 

Myytävät tuotteesi ovat arkea helpottavia siivouspalveluita koteihin, joille varmasti löytyy kysyntää. Myyntityötäsi helpottavat tutkitusti yrityksen erittäin korkea asiakastyytyväisyys, luotettavuus, toimiva tilaus- ja hallinnointijärjestelmä, sekä korkealaatuinen palvelu.

 

Työtehtävässä sinun menestymistäsi auttavat:

-periksiantamattomuus

-halu kehittyä myyjänä ja ihmisenä

-taito työskennellä HIRMUmukavassa tiimissä

-suomen kielen taito, ruotsin kielitaito on etu, muttei pakollinen

-oma auto katsotaan eduksi

 

Nordic Sales Crew tarjoaa sinulle työssäsi:

-HIRMUhauskan työympäristön

-kannustavat myyntibonukset (keskiansiot myyntityöntekijöillä 18€/tunti)

-joustavat työajat

-mahdollisuuden haastaa itseäsi päivittäin työssäsi

-hyvät etenemismahdollisuudet

-säännölliset koulutukset työhösi asiantuntevilta myyjiltä

-kiinnostavan tuotteen myytäväksi

 

Nordic Sales Crew keskittyy vahvasti myyntityön kehittämiseen ja on yksi Suomen nopeimmin kasvavia myyntitoimistoja. Tällä hetkellä Nordic Sales Crew:lla työskentelee eri positioissa jo yli 70 työntekijää. He tarjoavat monipuolisia haasteita, hyödyllisiä koulutuksia ja hyviä etenemismahdollisuuksia. Nordic Sales Crew:lle myyjät ovat aina etusijalla ja heillä työskentely on sopivan haastavaa ja samaan aikaan tietenkin hauskaa.

Odotamme kesätyöntekijöiltä mahdollisuutta aloittaa työt pian ja jatkaa mielellään aina elokuun loppuun saakka kokoaikaisena. Kirjoithan hakemuskirjeeseesi, että olet hakemassa kesätyötä.


Jos olet etsimämme HIRMUmyyjä, KÄY TÄYTTÄMÄSSÄ HAKEMUS OSOITTEESSA: www.hirmu.fi/tyohakemus tai lähetä avoin hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@hirmu.fi. Nämä paikat täyttyvät pian! :)