(Poistunut julkaisusta)

Agronomi / maatalouden osaaja projektityöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018Työn kuvaus:
  Oletko ihmisten parissa työskentelystä nauttiva, tavoitteellinen ja innokas maatalousalan koulutuksen (esim. agrologi/agronomi) tai taustan omaava osaaja? Haluatko työskennellä osana monipuolista ja joustavaa työyhteisöä sekä kehittää ammattitaitoasi maatalousalan parissa?
 
Haemme nyt asiakkaallemme maatalousalan asiantuntijaa myyjän työpariksi liikkuvaan projektityöhön. Työparit työskentelevät noin puolen vuoden kestoisessa projektissa. 
 
Työpäivään sisältyy monipuolista yhteydenpitoa viljelijöihin puhelimitse, tapaamisia paikan päällä maatiloilla sekä hallinnollisia tehtäviä prosessiin liittyen. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu pääosin Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.  Konsulenttina toimit alasi asiantuntijana ja tuet myyjää viljelijäkäynneillä ja yhteisen tavoitteen saavuttamisessa. 
 
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimistyöskentelytaitoja ja innokkuutta lähteä projektityöhön myynnin pariin.  Olet ulospäinsuuntautunut, tuloshakuinen ja omaat voimassa olevan B-ajokortin, mielellään myös oman auton.
 
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen toimintaympäristön, liikkuvan työn ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työ alkaa perehdytyksellä, joten aikaisempi kokemus myyntitehtävistä ei ole välttämätön. Saat työntekoon tarvittavat työvälineet kuten auton. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kiinteän palkkauksen sekä motivoivan bonuksen.
 
Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme hankkeesta lisää. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 25.9.2018, mutta aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä: Ella Faltersack, 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Maatalousasiantuntija


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku