(Poistunut julkaisusta)

Agile Team Leader / SW Project Manager
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Etsimme henkilöä, jonka mielestä Scrum- ja Agile-menetelmät ovat työelämän viisasten kivi tai ainakin vastaus hyvin suureen osaan kysymyksistä. Jos olet etsimämme ketteristä menetelmistä valaistunut henkilö, riittää, että elät ja hengität Scrummia, vaikkei sinulla vielä muodollista Scrum Master -pätevyyttä olisikaan. 

Tehtävä, johon pääset ensimmäisenä käsiksi, on sulautettujen radioverkkojärjestelmien tuotekehitys- ja testaustiimien vetäminen Agile menetelmiä hyödyntäen. Tiimien vetäjänä ja projektipäällikkönä huolehdit siitä, että ohjelmistokehityksen tavoitteisiin päästään aikataulussa, ennakoit esteitä, keksit kiertoteitä ja rakennat tikapuita niiden yli. 3GPP sekä LTE/5G käsitteiden ymmärtäminen sekä geneerinen langattoman tietoliikenteen tuntemus on keskeinen osa työnkuvaa. 


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset näkemystä ja jonkin verran myös kokemusta softakehityksestä, mielellään erityisesti ohjelmistotuotannon ja -testauksen alalta. Ymmärrät myös Agile-menetelmien perusteet niin teoriassa kuin käytännössäkin. Tehtäväkenttä on laaja ja monitahoinen, joten tarvitset erinomaista organisointikykyä ja ketterää keskittymistä. Olet toimintatavoiltasi tavoitteellinen ja sinnikäs sekä järjestelmällinen dokumentoija. Koet mielekkääksi ja palkitsevaksi ihmisten kanssa työskentelyn ja jatkuvan kehittämisen. Jaksat tukea ja sparrata työkavereitasi myös väistämättöminä taisteluväsymyksen hetkinä! Olet luonnostasi hyvä jakamaan tietoa ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Tämä työpaikka sijaitsee Kajaanin toimipisteessämme Renforsin rannan kauniissa maisemissa. Kiinnostavan ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme myös hyvän työyhteisön, rennon ilmapiirin, ammattimaiset työkaverit, sekä laajat henkilökuntaedut (mm. oma kuntosali). Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, ota yhteyttä saman tie. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden ilmoittauduttua.