(Poistunut julkaisusta)

Agile Program Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

 

Haemme Agile Program Manageria DNA:lle ohjelmat ja projekti yksikköön Helsinkiin

Ohjelmat ja Projektit –yksikkö keskittyy kehityshankkeiden johtamiseen sekä ketterien tiimien valmentamiseen. Haemmekin nyt Agile Program Manageria kehittämään ohjelman toimintaa ja auttamaan tiimejä liiketoiminta-arvon tuottamisessa.

Millaista henkilöä etsimme? Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä johtaa ja ohjata hankkeen toimintaa sekä tahtoa heittäytyä ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on taito innostaa ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Poistat onnistumisen esteitä ja fasilitoit tiimit menestykseen. Arvostamme kokemusta ohjelmien johtamisesta ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden loppuun saattamisesta. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä. Myös kokemus SAFe -viitekehyksestä on sinulle eduksi.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jari Jokiaho, jari.jokiaho@dna.fi, puh 0447212824

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 13.10.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.