(Poistunut julkaisusta)

Agile Lead
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

SOK Strategia on S-ryhmän strategisen suunnittelun, toimeenpanon, yrityskauppojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayksikkö. Haemme pieneen tiimiimme kokenutta digimurroksen toimintamallien kehittämiseen keskittyvää ammattilaista luomaan parempia toimintamalleja päätöksenteolle ja ketterälle kehittämiselle sekä rakentamaan meille Agile Coach tiimiä. 

Työnkuvasta

Haluamme kaupparyhmänä olla entistä ketterämpi ja asiakaslähtöisempi ja samalla myös vetovoimaisempi työnantaja. Tulet tehtävässäsi keskittymään tähän muutokseen; työn tarkoituksena on mahdollistaa entistä nopeampi ja tarkoituksenmukaisempi toiminta muuttuvassa toimintaympäristössämme. Toimit itse muutoksen asiantuntijana samalla kun rakennat ketterän kehittämisen kyvykkyyttä ja Agile Coach -tiimiä. 

Työsi tavoitteet

Suorituskyvyn nostaminen on yksi S-ryhmän strategian pääteemoista. Työsi keskittyy ennen kaikkea organisaation tukemiseen muutoksen läpiviennissä, ml. laadukkaiden menetelmien toimeenpano, yhteistyökulttuurin rakentaminen ja asiakaslähtöinen ketterä kehittäminen. Toimit muutosagenttina yhtä lailla asiantuntijoiden kuin johdon parissa. Tunnistat ne kohdat organisaatiosta, joissa muutoksella saavutetaan eniten sekä toteutat ja viet eteenpäin muutosta itse ja yhdessä rakentamasi tiimin kanssa.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Onnistuminen edellyttää sinulta tarmokasta yhteistyötä liiketoimintaomistajien, teknologiatiimien ja muotoilijoidemme kanssa. Tehtävässäsi pystyt hyödyntämään maailmanluokan käytännön kokemustasi ja ymmärrystäsi ketterän kehittämisen menetelmistä, muutoksen johtamisesta ja asiakaslähtöisen kulttuurin rakentamisesta.

Etsimme työtä pelkäämätöntä analyyttista, nopeasti ja jäsennellysti ajattelevaa taitavaa viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit ja tuoda ehdotuksesi esiin rakentavasti ja laajoja verkostoja luoden. Työsi vaatii sinulta tarkkuutta, ja olet pitkin uraasi osoittanut, että osaat vaatia itseltäsi ja muilta erinomaista panosta aikatauluista riippumatta.

Sinulla on vankkaa näyttöä erittäin haastavien muutosten läpiviennistä epävarmoissa ympäristöissä. Ihannekandidaattina sinulla on kokemusta muutoksen tekemisen rooleista esim. Agile Coachina ja liikkeenjohdon konsulttina. Joka tapauksessa tunnet Lean- ja Agile-menetelmät käytännön kautta erinomaisesti ja ymmärrät soveltamisen tärkeyden. Lisäksi olet sisäistänyt jatkuvan itsesi ja muiden kehittämisen arvon. Sinulla on myös hyvin arvosanoin suoritettu soveltuva akateeminen tutkinto.

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Tämä positio tarjoaa sinulle aidosti ainutlaatuisen näköalapaikan, jossa saat viedä eteenpäin muutosta useamman johtavan liiketoiminnan, kuten vähittäiskaupan, pankkisektorin, polttonestekaupan ja hotelli- ja ravitsemiskaupan murrosten parissa. Tämä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa huipputason Agile Coach -tiimi edistämään ketteriä toimintatapoja 40 000 ihmisen S-ryhmässä. 

Hakeminen ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea jättämällä yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulomakkeen kautta 30.9.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa S-ryhmän Chief Transformation Officer Sebastian Nyström, sebastian.nystrom@sok.fi.