(Poistunut julkaisusta)

Agile Lead / Agile Coach
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme 35 hengen tuotekehitystiimiimme ketterän kehityksen kokenutta luotsia. Tulet olemaan keskeisessä roolissa kehittämässä kasvavaa talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelua Visma Fivaldia, tukien ja ohjaten viittä Scrum-tiimiämme matkalla kohti ketterämpää ja kokeilevampaa toimintakulttuuria. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Agile Leadina / Coachina vastaat, että tiimit toimivat sovitun toimintamallin mukaisesti, tukien ja neuvoen tiimien jäseniä uuden toimintakulttuurin luomisessa. Olet mukana tiimien arjessa, poistat onnistumisen esteitä ja varmistat tavoitteiden saavuttamisen. Sovittaessa sinulla voi olla myös suora esimiesvastuu osasta tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (esim Scrum, Kanban, LeSS, SAFe) sekä näyttöjä onnistuneista ohjelmistokehitysprojekteista. Sinulla on kykyä vaikuttaa ja vakuuttaa. Tiimi on maantieteellisesti jakautunut (Euroopassa) minkä vuoksi edellytetään suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Taloushallinnon tai tilitoimistoalan ymmärryksestä on etua.

Persoonana olet erittäin utelias kokeilemaan uutta ja sinulla on palavaa halua kehittää tiimien toimintaa. Ymmärrät, miten yksilöt motivoidaan toimimaan uuden toimintatavan mukaisesti. Olet luontainen esiintyjä ja sinulla on kyky visualisoida ratkaisuja ymmärrettäviksi kokonaisuuksi.

Tärkeintä on tuloshakuisuus ja sinua draivaa tiimien kanssa yhdessä saavutetut onnistumiset. Olet mukana varmistamassa, että Visma Fivaldi kehittyy asiakkaidemme rakastamaksi tulevaisuuden taloushallintosovellukseksi.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin, ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä. Hae paikkaa viimeistään 25.10.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development manager Ville Laukkanen, puh. 050 370 8883 tai ville.laukkanen@visma.com.