Agile Coach
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haluatko olla mukana Enterprise Agile toimintamallin pioneerien joukossa Suomessa?

 

Olemme keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin.

Emme ole tässä muutoksessa vielä läheskään valmiita – ja tuskin koskaan olemmekaan.

 

Etsimmekin nyt useampia Agile Coacheja vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen. Liity mukaan!

 

Agile Coach

 

OP etenee reippain harppauksin OP Ketterä toimintamallinsa kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä oppaaksi tutkimusmatkalle: auttamaan heimoja, tiimejä ja alueita löytämään tehokkaimmat keinot asiakasarvon kasvattamiseen.


Minkälainen tehtävä on tarjolla?

Agile Coach on toimintamallissamme pysyvä ja arvostettu rooli, jonka tehtävänä on parantaa jatkuvasti ja pitkäjänteisesti liiketoiminnan suorituskykyä ja menestystä. Agile Coachit valmentavat ja opastavat ihmisiä ketterän toimintatavan ja kulttuurin muutoksessa. Saat toiminta-alueesi ihmiset loistamaan ja oppimaan tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, Uudistamisheimon, HR:n ja Agile Coach Communityn kanssa.


Miksi Agile Coachiksi?

Tässä tehtävässä sinä pääset vaikuttamaan heimojen ja liiketoiminta-alueiden toimintakulttuurin kehittymiseen sekä auttamaan ihmisiä löytämään ketterän ajattelun ja tehokkaat toimintatavat. Kirsikkana kakun päällä pääset osaksi OP:n laajaa ja monipuolisesti osaavaa Agile Coachien yhteisöä, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä, kehitetään AC-työn menetelmiä ja sekä kollektiivista että omakohtaista osaamista.

 

Tutustu Agile Coachin työhön OP:lla täällä 

 

OP:n Agile Coachit kertovat tehtävästä seuraavaa;

 • Meillä on mahtava ja laaja Agile Coach -yhteisö, jonka jäsenillä on hyvin monipuoliset taustat. Vertaisoppimista ja upeaa työyhteisön tukea on saatavilla paljon.
 • Omia vahvuuksia pääsee hyödyntämään ja heikkouksia kehittämään huippujengin tukemana.
 • OP:lla työllä on tarkoitus, sillä tuotamme paljon hyvää ympäröivälle yhteiskunnalle.
 • Agile Coachin työ voi tuoda merkittävää kehittymistä ihmisenä ja työntekijänä. On harvoja työtehtäviä, joissa omaa tekemistä, työskentelyä ja työtapoja tulee tarkasteltua niin perinpohjin kuin tässä työssä.
 • Voimme yrittää, tehdä ja kokeilla – myös epäonnistuminen on ok
 • OP:n ketterä transformaatio on todella laaja: se koskee tuhansia ihmisiä ja kymmeniä heimoja, muista toiminnoista puhumattakaan. Muutamme organisaation toimintamallia liiketoiminnassa, asiakaspalvelussa, kehittämisessä ja tukitoiminnoissa. Tämä on harvinainen tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.


Toivomme sinulta

Olet toiminut aikaisemmin menestyksekkäästi Agile Coach -tehtävässä tai sinulla on vahvoja näyttöjä vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulle on kertynyt syvällistä, omakohtaista kokemusta ketteristä menetelmistä, valmentamisesta, coachaamisesta ja fasilitoinnista. Taustasi on mielellään tuotekehityksessä ja teknologioissa. Näillä alueilla erotut osaamisellasi joukosta.

Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet ja tavan tehdä tulosta ja osaat kytkeä oman työsi vaikuttavuuden liiketoimintahyötyihin. Olet myös perehtynyt myös johtamisen ja tiimien kehittämisen kysymyksiin ketterästä näkökulmasta. Muutostilanteiden luotsaamisessa olet kuin kala vedessä, ja sinulla on myös kertynyt näyttöjä tästä.

 

Sinulla on kyky ajatella laajempia kokonaisuuksia strategisella tasolla ja yhtä lailla kiinnittyä hyvin käytännönläheisesti heimojen ja tiimien arkeen. Toimeenpanokykysi on mainio ja kykenet tunnistamaan vaikuttavimman tavan toimia Agile Coachina kussakin tilanteessa. Kykenet asettamaan itsellesi laadukkaita välitavoitteita ja työskentelet systemaattisesti asioita loppuun vieden. Pystyt ohjaamaan omaa työtäsi ja ajankäyttöäsi tehokkaasti ja itsenäisesti, aina kohti liiketoiminnalle ja asiakkaalle syntyvää lisäarvoa.

Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen ja avulias. Vuorovaikutustyylisi on rakentava ja asioita edistävä mutta myös sopivalla tavalla lempeän jämäkkä. Sinulla on korkeat valmiudet ja luontainen halu toimia yhteistyössä ja tilannetajusi on kehittynyt erinomaiseksi. Työkaverina olet parasta A-ryhmää.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, niin hae tehtävä lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 25.1.2021 mennessä.

 

Mikäli jokin asia jäi sinulle avoimeksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla rekrytoivalle esimiehelle Nina Mellinille: nina.mellin(a)op.fi. Tsemppiä hakuun!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1551233
 • Tehtäväalue: Konsultointi
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki