Agile Coach
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Primary location:

HELSINKI

Haluamme SOK:lla olla yhä asiakaslähtöisempiä ja ketterämpiä. Olemme asettaneet tavoitteet korkealle ja olemme tässä tosissamme. Tämän mahdollistaaksemme olemme kasvattamassa Agile Coach -tiimiämme yhdellä uudella Agile Coachilla, jonka ensimmäinen sisäinen asiakkuus on vähittäiskaupan verkkokauppojen Sokos.fi-tiimi.

Roolista

Tässä tehtävässä toimit osana Sokos.fi Lead-tiimiä ja koko Sokos.fi:n toiminnallista organisaatiota. Tiimi koostuu mm. liiketoiminnan, digikehityksen, designin, markkinoinnin, myynnin ja toimitusketjun huippuasiantuntijoista.

Saat tiimit loistamaan, autat asiakaslähtöisen ja ketterän toiminnan juurruttamisessa sekä liiketoimintalähtöisessä tavassa tehdä töitä. Edistät jatkuvan parantamisen ja kokeilujen kulttuuria. Olet tottunut toimimaan eri alojen osaajien kanssa asiantuntijatasolta johtoon.

Kotipesäsi on Agile Coaching -tiimi. Lisäksi olet osa vähittäiskaupan verkkokauppojen Leadien yhteisöä ja osallistut verkkokauppojen ja koko SOK:n yhteiseen ketterään kehittämiseen. Näet muutosten ja oman käden jälkesi konkretisoituvan tekemisessä.

Mitä odotamme?

Onnistumisesi kannalta on tärkeää, että tunnet ketterää kehittämistä, Lean- ja Agile-menetelmiä nimenomaan käytännön kautta, ja ymmärrät soveltamisen tärkeyden. Sinulla on vahvaa coaching-kokemusta sekä olet sisäistänyt jatkuvan itsesi ja muiden kehittämisen arvon.

Sinulla on osaamista muutoksen johtamisesta ja asiakaslähtöisen kulttuurin rakentamisesta. Sinulla on vahvaa ymmärrystä ja käytännön kokemusta kehitystyöstä ja sen johtamisesta digikehityksessä tai liiketoiminnassa.

Työssäsi tulet tarvitsemaan erinomaisia vuorovaikutus-, valmennus ja fasilitointitaitojasi. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit ja tuoda ehdotuksesi esiin rakentavasti ja verkostoituminen on sinulle luontevaa. Ymmärrät, kuinka tiimejä ohjataan yhteisten OKR-tavoitteiden kautta. Haittaa ei ole, jos uteliaisuus on yksi luonteenpiirteistäsi, ja sinulla on kyky saada asioita aikaan.

Mitä me sitten voimme tarjota sinulle?

1) Vaikka työmme tavoitteet voivat olla selkeät, ei polkumme perille ole kiveen hakattu. Eri liike- ja tukitoimintamme ovat erilaisissa lähtökohdissa ja sen lisäksi, että itse viemme läpi omaa muutostamme, maailma ympärillämme muuttuu. Uskallamme luvata, että pääset uuden äärelle.

2) Pääset auttamaan osaajiamme kehittymään omassa työssään. Tekemään sen paremmin ja tuloksekkaammin. Mahdollistat onnistumisia, ilon hetkiä sekä liiketoiminnan menestystarinoita. Samalla myös itse oppien.

3) Ässäläisten laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä saat alennusta ja bonusta omista tuotteistamme ja palveluistamme yli 1 800:sta toimipisteestä aina Hangosta Inariin. Lisätietoja S-ryhmän henkilöstöeduista löydät täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

4) Yhteisön, joka auttaa sinua onnistumaan. Tulet työskentelemään yhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja yhteisen onnistumisen eteen. Työskentelemme hybridityössä Vallilan Ässäkeskuksessa. Voit käydä tutustumassa mahdollisen tulevan kollegasi Antti Niemen ajatuksiin ketterästä muutoksesta blogistamme: https://s-ryhma.fi/blogi/vain-muutos-on-pysyvaa-3-1-vinkkia-muutoksen-johta/3nZk4zgubatSZRcd5i8Pa9

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla tuleva, ketterä työkaverimme?

Tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta ma 8.12.2021 mennessä. Älä kuitenkaan suotta odota viime hetkeen asti, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Olemme innoissamme ja valmiina aloittamaan työskentelyn kanssasi mahdollisimman pikaisesti.

Jos et ihan tältä istumalta ole vielä hakemassa, vaan mielessäsi on kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä, sen tavoitteista ja meillä työskentelystä antaa Lead Agile Coach Suvi Ihaksi puhelimitse 010 76 80961, sähköpostilla suvi.ihaksi@sok.fi tai LinkedInin inmailin kautta. Tavoitat Suvin puhelimitse parhaiten ke 24.11. klo 1214, ma 29.11. klo 1213 ja to 2.12. klo 9.3010.30. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527314
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki