Agile Coach
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Emme ole tässä muutoksessa vielä läheskään valmiita – ja tuskin koskaan olemmekaan. Etsimmekin nyt sinua liittymään matkalle mukaan Agile Coachin rooliin Henkilöasiakkaat-heimoon. Jatka lukemista!

MIKSI AGILE COACHIKSI OP:LLE?

OP etenee reippain harppauksin ketterän toimintamallinsa kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä oppaaksi tutkimusmatkalle: auttamaan tiimejä löytämään tehokkaimmat keinot asiakasarvon kasvattamiseen.

Agile Coach on toimintamallissamme pysyvä ja arvostettu rooli, jonka tehtävänä on auttaa tiimejä parantamaan jatkuvasti ja pitkäjänteisesti omaa tuloksellisuuttaan ja sitä kautta asiakasarvon tuottamista ja liiketoiminnan menestystä. Agile Coachit valmentavat ja opastavat ihmisiä ketterän toimintatavan ja kulttuurin muutoksessa, ja auttavat toiminnan kehittämisessä kokeilujen kautta. Saat toiminta-alueesi ihmiset loistamaan ja oppimaan.

Kirsikkana kakun päällä pääset osaksi OP:n laajaa ja monipuolisesti osaavaa Agile Coachien yhteisöä, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä, kehitetään AC-työn menetelmiä ja sekä kollektiivista että omakohtaista osaamista.

MINKÄLAINEN TEHTÄVÄ ON TARJOLLA?

Pääset työskentelemään Vähittäispankin henkilöasiakasliiketoiminnan kehitystiimien kanssa, niiden toimintaa pitkäjänteisesti kehittäen. Lähimmät työkaverisi ovat toisia Agile Coacheja sekä tiimien jäseniä (kuten Agile Masterit Product Ownerit, Developerit, Test Engineerit ja Designerit). Asetatte tavoitteita ja priorisoitte yhdessä tiimien jatkuvan parantamisen toimia sekä Agile Coach -työtä heimon liiketoiminnan tavoitteita vasten. Osallistut myös liiketoiminnan strategisen suunnittelun ja operatiivisen toiminnan sekä OP:n ketterän toimintamallin jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtäväsi ovat monipuolisia: autat tiimejä löytämään heidän tarpeisiinsa sopivia toimintatapojen parannuksia, opastat ja ohjaat ketterissä erityiskysymyksissä, tuet ketterän ajattelutavan syntymisessä, autat esteiden tunnistamisessa ja ratkaisemisessa, tuet tiimidynamiikan kehittämisessä ja fasilitoit työpajoja ja seremonioita. Tilanteen mukaan innostat, haastat, otat puheeksi, tuet ja kuuntelet ja näytät esimerkkiä. Tehtäviisi kuuluu myös tiimien Agile Mastereiden (Scrum Mastereiden) pitkäjänteinen osaamisen kehittäminen ja tukeminen työssään.

Odotamme, että työotteesi on pitkäjänteinen, systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Haluat aidosti ymmärtää tiimien vastuualueet, haasteet ja toimintaympäristön, jotta voit tukea tiimien luotettuna kumppanina heidän kehittymistään.

Tällä alueella Agile Coachilta odotetaan lisäksi:

  • Kokemusta ja näkemystä ketteristä toimintatavoista (esim. Agile/DevOps/Lean/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) sekä niiden soveltamisesta, myös tiimien yli katsovassa roolissa.
  • Vahvaa osaamista kouluttamisessa, valmentamisessa sekä fasilitoinnissa.
  • Kykyä priorisoida työtä heimon yhdessä asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä keinoja auttaa tiimiä seuraamaan edistymistään suhteessa yhdessä sovittuihin tavoitteisiin.
  • Ymmärrystä sovelluskehityksestä sekä kehitystiimien DevOps-käytännöistä ja työkaluista. Olet toiminut aikaisemmin esimerkiksi Developerin, Scrum Masterin tai PO:n roolissa. Tämän lisäksi myös kokemus esimiestyöstä katsotaan hyödylliseksi.
  • Kyvykkyyttä ja näyttöjä yhteistyön fasilitoinnista tiimien ja heimojen kesken. Pystyt hahmottamaan suuren organisaation toimintamallit, prosessit ja tärkeimmät kehityskohteet.
  • Kokemusta ja näkemystä riippuvuuksien hallinnasta.
  • Koet olevasi parhaimmillasi työssä, jossa valmennat ja autat muita loistamaan ja menestymään.
  • Olet proaktiivinen, innostava, tavoitteellinen ja tuloksekas tekijä, mistä sinulla on esittää vahvaa näyttöä menneiltä työvuosilta.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen Agile Coachina toimimisesta.

JOKO PÄÄTIT HAKEA?

Mikäli jokin asia jäi sinulle avoimeksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla rekrytoivalle esimiehelle Nina Mellinille (Head of Agile Coaching) nina.mellin (a) op.fi tai Henkilöasiakkaat-heimoa tuntevalle Eero Lepistölle (IT Area Lead) eero.lepisto (a) op.fi. Nina palaa lomalta vastaamaan kysymyksiisi 27.7. lähtien ja Eero 30.7. lähtien.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta. Liitä hakuun CV:si palkkatoiveineen ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi tätä tehtävää kohtaan. Hakuaika päättyy 9.8.2020.

Tutustu Agile Coachin työhön OP:lla täällä.

Toivottavasti pystyt aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Aloitusajankohta on kuitenkin neuvoteltavissa. Odotamme sinulta valmiutta matkustaa ajoittain Helsingin toimipisteellemme. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot