(Poistunut julkaisusta)

Agile Coach
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Mikä saisi sinut juuri nyt vaihtamaan työpaikkaa?

 

Ehkä olet jo toiminut Agile Coachin roolissa, mutta jotain on jäänyt puuttumaan – mahdollisesti työtapojen rohkeaan mullistamiseen vaadittavaa intoa ja sitoutumista koko organisaatiossa? Tai ehkä sinä haluaisit päästä mukaan merkittävän mittaluokan ketterän transformaation kiihdytysvaiheeseen?

 

OP:lla olemme tekemässä merkittävää, koko organisaation lävistävää ja innostavaa toimintakulttuurin muutosta. Vain rohkea uudistuminen on tapa, jolla kunnianhimoista asiakaslupausta vaaliva, yli 100-vuotias yritys varmistaa itselleen toiset samanmoiset menestyksen vuodet.

 

Emme ole tässä muutoksessa vielä läheskään valmiita – ja tuskin koskaan olemmekaan. Etsimmekin nyt sinua liittymään matkalle mukaan Agile Coachin rooliin Helsinkiin. Jatka lukemista!

 

MIKSI JUURI NYT ON KIINNOSTAVA HETKI TULLA AGILE COACHIKSI OP:LLE?

Olemme juuri nyt vaiheessa, jossa ryhmitymme itseohjautuviin heimoihin ja tiimeihin, jotka muodostuvat asiakasarvon tuottamisen ympärille. Ketterällä toimintatavalla valjastamme jokaisen oman panoksen ja rohkeidenkin ideoiden vapaan esiintuomisen. Agile Coachina keskeinen tehtäväsi on parantaa pitkäjänteisesti heimojen ja tiimien suorituskykyä ja menestystä. Agile Coach on valmentaja, luottohenkilö ja opas, jonka puoleen käännytään ja joka auttaa raivaamaan toiminnan esteitä arjessa. Saat heimolaisesi loistamaan ja toimit myös palautteen tuojana heimoltasi kulttuuria kehittäen.

 

Tässä tehtävässä sinä pääset vaikuttamaan heimojen toimintakulttuurin kehittymiseen sekä ketterien toimintatapojen omaksumiseen. Pääset rakentamaan Agile Coachien yhteisöä, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä, kehitetään AC-työn menetelmiä ja sekä kollektiivista että omakohtaista osaamista.

 

Talossamme tapahtuu siis tällä hetkellä älyttömästi mielenkiintoisia asioita. Jos haluat olla enterprise-tason ketterän toimintamallin pioneerien joukossa Suomessa, teknologian kärjessä ja tämän ajan hengessä, OP on sinulle oikea paikka.

 

MIELESTÄMME TARVITSET NÄITÄ ONNISTUAKSESI

  • Sinulla on kokemusta tai näkemystä agile-toimintatavasta ja valmentamisesta aikaisempien rooliesi kautta, mieluiten myös tiimien yli katsovassa roolissa.
  • Ideaalikandidaatin taustassa painottuu liiketoimintalähtöisyys ja kyky vauhdittaa organisaatiotamme asiakasarvon synnyttämisessä. Kokemus OP:n liiketoiminta-alueilta lasketaan eduksi, mutta kokemus liiketoiminnan ketteröittämisestä voi olla peräisin myös muulta vastaavalta toimialalta.
  • Katsomme teknologoiden kehittämiskokemuksen eduksesi.
  • Koet olevasi parhaimmillasi työssä, jossa valmennat ja autat muita loistamaan ja menestymään.
  • Osaat fasilitoida ryhmässä vaativatkin tilanteet ja saat ihmiset löytämään kipupisteisiin hyvät ratkaisut.
  • Olet proaktiivinen, innostava, tavoitteellinen ja tuloksekas tekijä, mistä sinulla on esittää vahvaa näyttöä menneiltä työvuosilta.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.

 

JOKO PÄÄTIT HAKEA?

Ennennäkemätön muutosmatka, pioneerihenki, ihmisläheisyys ja arjessa aidosti näkyvät arvot, kuulostaako hyvältä? Hae meille töihin vakituiseen työsuhteeseen, pistä samalla oma urakehityksesi taattuun nousukiitoon ja tule nauttimaan yhteisistä haasteista ja aikaansaannoksista kanssamme.

 

Mikäli jokin asia jäi sinulle avoimeksi, voit lähettää kysymyksesi Nina Mellinille: nina.mellin (a) op.fi. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si palkkatoiveineen ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Meillä on tarve useille Agile Coacheille, ja toivomme aloitusta mahdollisimman pian. Aoitusajankohta on kuitenkin neuvoteltavissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.