(Poistunut julkaisusta)

Agile Coach
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Tiimimme kasvaa, joten haemme Agile Coachia vahvistamaan Digian ketterää kulttuuria! Tässä tehtävässä saat olla mukana valmentamassa asiakasorganisaatiota ketteryyden polulla, muokkaamassa käytänteitä ja luomassa täysin uusia tapoja toimia. Työpisteesi voi olla Helsingissä tai Tampereella. 

Tässä Agile Coach -roolissa toimiminen edellyttää aiempaa kokemusta työskentelystä Agile Coachina, Scrum Masterina tai Product Ownerina. Lisäksi edellytämme laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (DevOps/Lean/Agile/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) ja kokemusta ketterien menetelmien soveltamisesta ja valmentamisesta. Fasilitointiosaaminen tukee hyvin roolissa onnistumista. Mikäli sinulla on näiden lisäksi laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista ja kykyä hahmottaa organisaatioiden toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet, omaat tehtävässä onnistumisen edellytykset. 

Teknistä osaamista tarvitset erilaisten tehtävänhallinta- ja dokumentointityökalujen soveltamiseen ketterässä kehityksessä tiimin tarpeisiin. Arvostamme myös, että kehitystyökalut ja niihin liittyvät menetelmät (Continuous Integration, Continuous Delivery, pilvipalvelut) ovat ainakin konseptitasolla sinulle tuttuja. Kovan substanssiosaamisen lisäksi nautit esiintymisestä ja olet viestintä- ja yhteistyökykyinen. Myös ratkaisujen visualisointi ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi on sinulle luontevaa. 

Valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen ja henkilölle tullaan teettämään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). 

Luemme eduksi 

  • Sertifioitumisen ketterien kehitysmenetelmien työkaluihin, menetelmiin tai niiden kouluttamiseen
  • Osaamisen projektinhallinnan ja IT palveluhallinnan viitekehyksistä ja niiden soveltamisesta ketterään kehitykseen
  • Avuliaan ja valmentavan asenteen, intohimon asiakaslähtöiseen työhön ja ketteröittämiseen
  • Kokemuksen jatkuvista integraatioista ja julkaisuista, ja niiden eri osa-alueista
  • Innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen

Kuulostaako siltä, että etsimme yksisarvista? Älä huoli – kaikki yllä oleva ei tarvitse olla täydellisesti hallussa. Keskeistä on, että olet halukas kehittymään ja olet tiimipelaaja, joka on sopivassa suhteessa sosiaalisesti älykäs, nälkäinen ja tulosorientoinut sekä sopivassa suhteessa nöyrä. Kun pääset työskentelemään meidän kanssa, pystyt kehittymään timanttiseksi osaajaksi. 

Hakuaika päättyy 30.9.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Veikko Nokkala vastaa niihin mielellään. Veikon tavoittaa numerosta 0505422242 tai etunimi.sukunimi(at)digia.com.